Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les talentueux Muambo11
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Eloundou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchouga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Jila bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
les talentueux - Muambo11 1:0

8e minuut.
Yemga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendouga met een snelle inworp. Ayock is nu in balbezit. Ayock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kitieu met een harde bal richting middenveld. N`Jila kopt de bal weg. Nzinkeu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yemga rent richting de bal. Yemga schiet op doel. Dem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Obama geeft een lange en hoge pass. Daar is Eloundou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eloundou geeft een lange en hoge pass. Moussono is nu in balbezit. Moussono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Obama passt de bal in één keer door. Ombang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kouamo. Kouamo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les talentueux 52%, Muambo11 48%.
les talentueux - Muambo11 1:0

46e minuut.
Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga onderschept slim de pass. N`Jila is nu in balbezit. N`Jila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les talentueux - Muambo11 2:0

50e minuut.
Dikongué probeert naar een medespeler te passen. Ayock is nu in balbezit. Ayock passt de bal met de wreef. Moussono rent richting de bal. Moussono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sopjeu onderschept slim de pass. Sopjeu probeert naar een medespeler te passen. Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boumtje de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les talentueux 50%, Muambo11 50%.
les talentueux - Muambo11 2:0