Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Volcans wumjeck
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Konda onderschept slim de pass. Essamba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Essamba moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Essamba schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Meillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Meillon speelt de bal door. N`Gom is nu in balbezit. Nadege onderschept slim de pass. Nadege draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
N`Konda kopt de bal weg. Daar is Kengwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bouba. Bouba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Volcans 46%, wumjeck 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Volcans - wumjeck 0:0

65e minuut.
Nadege rent richting de bal. Moute rent richting de bal. Met opzet legt Nadege zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nadege naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Meillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekolo onderschept slim de pass. Met opzet legt N`Konda zijn tegenspeler op de grond. N`Konda krijgt een gele kaart. Bekolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bikoi met een snel genomen vrije trap. Djam rent richting de bal. Djam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Volcans - wumjeck 1:0

79e minuut.
Moute rent richting de bal. Moute met een sublieme pass. Daar is Noukeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oben bereikt de bal nog maar net als eerste. Oben schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Volcans 68%, wumjeck 32%.
Union Volcans - wumjeck 1:0