Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizarro fc Union Volcans
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Fameni rent richting de bal. N`Tamack verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tamack speelt de bal door. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bahanag passt de bal in één keer door. Daar is Moudoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadege is nu in balbezit. Moudoh is nu in balbezit. Moudoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nadege geeft een hoge lob. Inworp. N`Kolo met een snelle inworp. Moudoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nadege bereikt de bal nog maar net als eerste. Fameni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadege begaat een overtreding. Nadege krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizarro fc 31%, Union Volcans 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pizarro fc - Union Volcans 0:0

59e minuut.
Djam bereikt de bal nog maar net als eerste. Djam probeert naar een medespeler te passen. N`Tamack rent richting de bal. Bekolo rent richting de bal. Bekolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nami probeert naar een medespeler te passen. Essamba rent richting de bal. Essamba geeft een hoge lob. Bekolo is nu in balbezit. Bekolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bahanag rent richting de bal. Bahanag geeft een hoge lob. Daar is Tombi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tene onderschept slim de pass. Tene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Moudoh geeft een lange en hoge pass. N`Toko kopt de bal weg. Moudoh rent richting de bal. Moudoh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nami de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizarro fc - Union Volcans 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizarro fc 36%, Union Volcans 64%.
Pizarro fc - Union Volcans 1:0