Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal ¢ity FA dynamo de Douala
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Moliva is nu in balbezit. Moliva geeft de bal voor. M`Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou rent richting de bal. Eloundou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Talonsi speelt de bal door. Bekombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekombo geeft de bal voor. Tchankeu maakt een snoekduik en kopt de bal. M`Bah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal ¢ity FA - dynamo de Douala 1:0

21e minuut.
N`Guea rent richting de bal. Biaka verovert de bal door een tackle van achteren. Biaka speelt de bal door. Atanga is nu in balbezit. Atanga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Eloundou rent richting de bal. Eloundou probeert naar een medespeler te passen. Nyounai rent richting de bal. Tchankeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchankeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal ¢ity FA - dynamo de Douala 2:0

33e minuut.
Bong geeft een hoge lob. M`Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou verovert de bal door een tackle van achteren. Eloundou schiet op doel. M`Bah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal ¢ity FA - dynamo de Douala 3:0

45e minuut.
Tchokouali geeft een hoge lob. Somko kopt de bal weg. M`Bella speelt de bal door. Ousmanou is nu in balbezit. Ousmanou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal ¢ity FA 57%, dynamo de Douala 43%.
Royal ¢ity FA - dynamo de Douala 3:0

51e minuut.
Bong heeft problemen om de bal te vangen. Eloundou is nu in balbezit. Atanga maakt een afschuwelijke overtreding. Atanga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal ¢ity FA 53%, dynamo de Douala 47%.
Royal ¢ity FA - dynamo de Douala 3:0