Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mbembe boys fc Merveilleux Pangolins
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bouba rent richting de bal. Tcheuko begaat een overtreding. Bouba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moreau met een snel genomen vrije trap. Adji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga bereikt de bal nog maar net als eerste. Adji rent richting de bal. Adji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Eboula geeft een lange en hoge pass. Baoro rent richting de bal. Baoro geeft een hoge lob. Daar is Lekha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Baoro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eboula met de inworp. Bouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba draait met de bal, schiet en ... Mpessa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbembe boys fc 49%, Merveilleux Pangolins 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mbembe boys fc - Merveilleux Pangolins 0:0

47e minuut.
Moreau is nu in balbezit. Moreau met een sublieme pass. Tcheuko probeert de bal met de borst te controleren. Bouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
M`Bella geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miyehane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebelle rent richting de bal. Ebelle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tcheuko kopt de bal weg. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebelle passt de bal met de wreef. Bouli is nu in balbezit. Bouli draait met de bal, schiet en ... Essindi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bouli passt de bal zonder na te denken. Djonou rent richting de bal. N`Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Djonou is nu in balbezit. Djonou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko onderschept slim de pass. Tcheuko met een sublieme pass. Ebelle rent richting de bal. Ebelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Honi met de inworp. Djonou is nu in balbezit. Kamga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbembe boys fc 50%, Merveilleux Pangolins 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mbembe boys fc - Merveilleux Pangolins 0:0