Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegance FC nomtema
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
N`Dé met een sublieme pass. N`Jenje is nu in balbezit. Fogang is nu in balbezit. Fogang haalt uit met een fantastische trap. Lamu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Wanssi met een sublieme pass. N`Dongo rent richting de bal. N`Dongo geeft een hoge lob. Djonkep is nu in balbezit. Djonkep schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kwedi passt de bal zonder na te denken. N`Dé heeft problemen om de bal te vangen. Nyongha begaat een overtreding. Nyongha krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt N`Dé de bal. N`Dé geeft een lange en hoge pass. Lombano kopt de bal weg. Fogang is nu in balbezit. Fogang draait met de bal, schiet en ... Lamu bokst de bal weg.

15e minuut.
Bwelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussambani verovert de bal door een tackle van achteren. Moussambani probeert naar een medespeler te passen. N`Jenje rent richting de bal. N`Jenje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - nomtema 1:0

19e minuut.
N`Dongo is nu in balbezit. Tombi is nu in balbezit. N`Dongo begaat een overtreding. N`Dongo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Moussambani probeert naar een medespeler te passen. Fogang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi is nu in balbezit. Fogang verovert de bal door een tackle van achteren. Fogang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - nomtema 2:0

32e minuut.
N`Gon geeft de bal voor. Inworp. Bwelle met een snelle inworp. Fogang is nu in balbezit. Fogang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - nomtema 3:0

34e minuut.
Fogang onderschept slim de pass. N`Jenje rent richting de bal. Fogang rent richting de bal. Fogang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegance FC - nomtema 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegance FC 48%, nomtema 52%.
Elegance FC - nomtema 4:0

47e minuut.
Tombi speelt de bal door. Fogang is nu in balbezit. N`Jenje rent richting de bal. Fogang is nu in balbezit. Fogang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Essamba geeft een hoge lob. Bwelle bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bwelle zal de hoekschop nemen. Bonjawo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegance FC 41%, nomtema 59%.
Elegance FC - nomtema 4:0