Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merveilleux Pangolins Joefc
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Dikoume is nu in balbezit. Ebelle onderschept slim de pass. Ebelle passt de bal met de wreef. Bouli rent richting de bal. Bouli draait met de bal, schiet en ... Foimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tcheuko verovert de bal door een tackle van achteren. Tcheuko passt de bal in één keer door. Bouli is nu in balbezit. Ebelle rent richting de bal. Ebelle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Akem geeft de bal voor. Inworp. Miyehane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebelle is nu in balbezit. Ebelle geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Biya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tcheuko is nu in balbezit. Biya verovert de bal door een tackle van achteren. Biya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Embiid is nu in balbezit. Embiid geeft een hoge lob. Embiid kan de bal niet met de borst controleren. Biya bereikt de bal nog maar net als eerste. Biya draait met de bal, schiet en ... Mpessa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Merveilleux Pangolins - Joefc 0:1

41e minuut.
Tcheuko rent richting de bal. Wanssi verovert de bal door een tackle van achteren. Wanssi probeert naar een medespeler te passen. Biya bereikt de bal nog maar net als eerste. Biya haalt uit met een fantastische trap. Mpessa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Miyehane verovert de bal door een tackle van achteren. Miyehane passt de bal met de wreef. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merveilleux Pangolins 57%, Joefc 43%.
Merveilleux Pangolins - Joefc 0:1

58e minuut.
Afame geeft een hoge lob. Tatiense is nu in balbezit. Tatiense met een sublieme pass. Biya rent richting de bal. Biya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Djonou rent richting de bal. Bouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouli passt de bal in één keer door. Ebelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebelle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Djonou de bal. Tatiense bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dzengue schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag N`Dzengue naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Tcheuko geeft een hoge lob. Tanga is nu in balbezit. Tanga passt de bal zonder na te denken. Biya rent richting de bal. Biya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Biya verovert de bal door een tackle van achteren. Biya met een sublieme pass. Eyeffa rent richting de bal. Eyeffa geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merveilleux Pangolins 49%, Joefc 51%.
Merveilleux Pangolins - Joefc 0:1