Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Blues Academy Fc Elegance FC
Defend Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Mokake geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bonjawo de bal. Mongoulkou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mongoulkou krijgt een gele kaart.

10e minuut.
N`Dé geeft de bal voor. Boumtje rent richting de bal. Bonjawo rent richting de bal. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mongoulkou passt de bal met de wreef. Boumtje rent richting de bal. Tombi maakt een afschuwelijke overtreding. Tombi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fogang rent richting de bal. Awala onderschept slim de pass. N`Jenje schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N`Jenje krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bwelle passt de bal zonder na te denken. Tombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mongoulkou zijn tegenspeler op de grond. Mongoulkou krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

38e minuut.
Ekambi passt de bal zonder na te denken. N`Galle probeert naar een medespeler te passen. Awala rent richting de bal. N`Jenje verovert de bal door een tackle van achteren. N`Jenje schiet op doel. N`Jock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Blues Academy Fc 61%, Elegance FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Blues Academy Fc - Elegance FC 0:0

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonjawo de bal onder controle te krijgen. Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogang onderschept slim de pass. Fogang draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Tchana de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Pelle met een sublieme pass. N`Jenje bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogang is nu in balbezit. N`Jenje bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jenje haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bwelle met de inworp. Tombi rent richting de bal. Tombi probeert naar een medespeler te passen. N`Jenje is nu in balbezit. N`Jenje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Blues Academy Fc - Elegance FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Blues Academy Fc 73%, Elegance FC 27%.
The Blues Academy Fc - Elegance FC 0:1