Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nomtema Mc KARIM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Kouamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouamo geeft een lange en hoge pass. Ekambi is nu in balbezit. Ekambi haalt uit met een fantastische trap. Lamu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nomtema - Mc KARIM 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Djonkep de bal. N`Dongo is nu in balbezit. M`Boa bereikt de bal nog maar net als eerste. Djonkep verovert de bal door een tackle van achteren. Djonkep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nomtema - Mc KARIM 1:1

15e minuut.
Wanssi rent richting de bal. Bikoi onderschept slim de pass. N`Dongo begaat een overtreding. N`Dongo krijgt een gele kaart. Bikoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bikoi wilt de vrije trap nemen. Lamu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nomtema - Mc KARIM 1:2

28e minuut.
Wanssi rent richting de bal. Ekambi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekambi probeert naar een medespeler te passen. Bikoi is nu in balbezit. Bikoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi is nu in balbezit. Mvé rent richting de bal. Bikoi onderschept slim de pass. Bikoi schiet op doel. Lamu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. N`Gon rent richting de bal. N`Gon passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bikoi de bal onder controle te krijgen. Lamu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lombano rent richting de bal. Lea onderschept slim de pass. Lea geeft een lange en hoge pass. Tchekane is nu in balbezit. Tchekane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nomtema - Mc KARIM 1:3

41e minuut.
M`Boa rent richting de bal. N`Dongo onderschept slim de pass. N`Dongo passt de bal met de wreef. Djonkep rent richting de bal. Djonkep haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feuze met een harde bal richting middenveld. Bikoi kopt de bal weg. Djonkep rent richting de bal. Djonkep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nomtema 48%, Mc KARIM 52%.
nomtema - Mc KARIM 1:3

46e minuut.
Djonkep bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelle is nu in balbezit. Pelle passt de bal met de wreef. N`Dongo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dongo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tchimtchoua kopt de bal weg. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi maakt een afschuwelijke overtreding. Wanssi krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt N`Dongo de bal. Pelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelle passt de bal met de wreef. Ekambi rent richting de bal. Ekambi schiet op doel. Lamu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nomtema 51%, Mc KARIM 49%.
nomtema - Mc KARIM 1:3