Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal ¢ity FA Mackedzoa AC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Bong onderschept slim de pass. Bong speelt de bal door. Essengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchankeu verovert de bal door een tackle van achteren. Tchankeu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tchankeu is nu in balbezit. Essa rent richting de bal. Tchankeu onderschept slim de pass. Tchankeu draait met de bal, schiet en ... N`Jankouo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal ¢ity FA - Mackedzoa AC 1:0

31e minuut.
N`Koulou bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Koulou geeft een lange en hoge pass. Tchankeu rent richting de bal. Tchankeu haalt uit met een fantastische trap. N`Kodo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Moliva is nu in balbezit. Moliva probeert naar een medespeler te passen. Pergaud heeft problemen om de bal te vangen. Eloundou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Elame bereikt de bal nog maar net als eerste. Elame passt de bal zonder na te denken. Bong probeert de bal aan de voet te houden. Tchankeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchankeu draait met de bal, schiet en ... N`Jankouo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal ¢ity FA - Mackedzoa AC 2:0

45e minuut.
Tchokouali rent richting de bal. Tchokouali geeft de bal voor. Moliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibou verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibou met een sublieme pass. Batangdon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal ¢ity FA 51%, Mackedzoa AC 49%.
Royal ¢ity FA - Mackedzoa AC 2:0

66e minuut.
Elame kopt de bal weg. M`Ba is nu in balbezit. M`Ba passt de bal zonder na te denken. Bafounta rent richting de bal. Bafounta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
N`Guea probeert naar een medespeler te passen. Tchankeu is nu in balbezit. N`Kodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchankeu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tchankeu kan niet meer verder spelen. Etori komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergaud geeft de bal voor. Moliva heeft problemen om de bal te vangen. Rahibou is nu in balbezit. Rahibou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal ¢ity FA 51%, Mackedzoa AC 49%.
Royal ¢ity FA - Mackedzoa AC 2:0