Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:30
  • Competitiewedstrijd: 3e Division.02
  • Stadion: Joefc Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 893
Joefc Mbembe boys fc
433 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Wanssi met een snelle inworp. Dikoume met een sublieme pass. Biya is nu in balbezit. Biya schiet op doel. M`Bella probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Joefc - Mbembe boys fc 1:0

28e minuut.
Dikoume bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikoume geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deffo de bal. Biya rent richting de bal. Biya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Joefc - Mbembe boys fc 2:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lam met een snelle inworp. N`Toh is nu in balbezit. N`Toh geeft een lange en hoge pass. Adji krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Moleke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moleke geeft een lange en hoge pass. Tatiense kopt de bal weg. Biya bereikt de bal nog maar net als eerste. Biya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joefc 53%, Mbembe boys fc 47%.
Joefc - Mbembe boys fc 2:0

47e minuut.
Kamga onderschept slim de pass. Kamga probeert naar een medespeler te passen. N`Toh probeert naar een medespeler te passen. Adji rent richting de bal. Adji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Biya rent richting de bal. Biya passt de bal in één keer door. Eyeffa is nu in balbezit. Eyeffa schiet op doel. Essindi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joefc - Mbembe boys fc 3:0

70e minuut.
N`Toh met de inworp. Afame is nu in balbezit. Kamga onderschept slim de pass. Kamga geeft een lange en hoge pass. Deffo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moleke rent richting de bal. Adji onderschept slim de pass. Adji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Joefc - Mbembe boys fc 3:1

74e minuut.
Deffo heeft problemen om de bal te vangen. Eyeffa onderschept slim de pass. Biya bereikt de bal nog maar net als eerste. Biya draait met de bal, schiet en ... Essindi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Eyeffa probeert de bal met de borst te controleren. Lam rent richting de bal. Eyeffa begaat een overtreding. Eyeffa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joefc 54%, Mbembe boys fc 46%.
Joefc - Mbembe boys fc 3:1