Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dynamo de Douala nomtema
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
M`Ba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekombo met een snelle inworp. Daar is Jouan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Klungelig pakt Atanga de bal. Ousmanou is nu in balbezit. Kwedi is nu in balbezit. Atanga verovert de bal door een tackle van achteren. Atanga haalt uit met een fantastische trap. Lamu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mvé speelt de bal door. Bahanag rent richting de bal. Djonkep onderschept slim de pass. Djonkep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamo de Douala - nomtema 0:1

15e minuut.
Kouamo trapt de bal weg van het doel. Nyounai kopt de bal weg. Kwedi heeft problemen om de bal te vangen. Atanga rent richting de bal. Atanga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tiki geeft een hoge lob. Daar is Nyongha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousmanou rent richting de bal. Ousmanou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Biaka rent richting de bal. Bekombo onderschept slim de pass. Bekombo speelt de bal door. Jouan rent richting de bal. Jouan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Somko verovert de bal door een tackle van achteren. Somko speelt de bal door. Atanga is nu in balbezit. Ousmanou rent richting de bal. Ousmanou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamo de Douala 38%, nomtema 62%.
dynamo de Douala - nomtema 0:1

62e minuut.
Jouan rent richting de bal. Nyounai onderschept slim de pass. Djonkep verovert de bal door een tackle van achteren. Djonkep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamo de Douala - nomtema 0:2

63e minuut.
Jouan passt de bal zonder na te denken. Wanssi rent richting de bal. Wanssi passt de bal in één keer door. Ousmanou rent richting de bal. Ousmanou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
N`Gon passt de bal met de wreef. Nyongha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nyounai zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nyounai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nyounai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Kwedi probeert naar een medespeler te passen. Jouan is nu in balbezit. M`Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan verovert de bal door een tackle van achteren. Jouan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiki met de inworp. Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanga onderschept slim de pass. Atanga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Biaka kopt de bal weg. Ousmanou is nu in balbezit. Kouamo is nu in balbezit. Ousmanou is nu in balbezit. Ousmanou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamo de Douala 51%, nomtema 49%.
dynamo de Douala - nomtema 0:2