Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal ¢ity FA The Blues Academy Fc
Normal Tactiek Defend
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


24e minuut.
Eloundou verovert de bal door een tackle van achteren. Eloundou met een sublieme pass. Etori rent richting de bal. Etori schiet op doel. N`Jock maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Bong kopt de bal weg. Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eloundou krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Awala geeft de bal voor. Inworp. Bekombo met een snelle inworp. Eloundou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloundou haalt uit met een fantastische trap. N`Jock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Makadji rent richting de bal. N`Guea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makadji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makadji zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje draait met de bal, schiet en ... Batangdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal ¢ity FA - The Blues Academy Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal ¢ity FA 57%, The Blues Academy Fc 43%.
Royal ¢ity FA - The Blues Academy Fc 0:1

82e minuut.
Boumtje passt de bal in één keer door. Daar is Kengwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bong rent richting de bal. Kengwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kengwe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal ¢ity FA 51%, The Blues Academy Fc 49%.
Royal ¢ity FA - The Blues Academy Fc 0:1