Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHANTOM FC AFCAS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Na een snelle pass probeert N`Gom de bal onder controle te krijgen. Jama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Kodo. N`Kodo krijgt een gele kaart. Jama wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jama kan niet meer verder spelen. Tanga komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Jouabe geeft de bal voor. Mvondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipouck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ipouck krijgt een gele kaart.

25e minuut.
M`Bassi rent richting de bal. N`Guesela bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bassi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Guesela raakt geblesseerd tijdens het duel. Nseke met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PHANTOM FC - AFCAS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHANTOM FC 58%, AFCAS 42%.
PHANTOM FC - AFCAS 1:0

56e minuut.
Yinda verovert de bal door een tackle van achteren. Yinda speelt de bal door. Tetsia is nu in balbezit. Tetsia haalt uit met een fantastische trap. N`Joya probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
N`Kodo rent richting de bal. N`Kodo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert N`Gambi de bal onder controle te krijgen. N`Guesela bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guesela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PHANTOM FC - AFCAS 2:0

87e minuut.
N`Dé is nu in balbezit. Yinda onderschept slim de pass. Tetsia onderschept slim de pass. Tetsia schiet op doel. Bahoya heeft problemen om de bal te vangen. Etoundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHANTOM FC 40%, AFCAS 60%.
PHANTOM FC - AFCAS 2:0