Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fänon FC James Fc
Lion attack Tactiek 424
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Nwawel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tchoya komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Tatiense onderschept slim de pass. Tatiense geeft de bal voor. M`Bendjob heeft problemen om de bal te vangen. Somko rent richting de bal. Somko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pensy is nu in balbezit. Perrier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pensy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. M`Beyo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. M`Bahoute heeft problemen om de bal te vangen. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale schiet op doel. Abunaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
N`Dengue is nu in balbezit. N`Dengue probeert naar een medespeler te passen. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale schiet op doel. Pensy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fänon FC - James Fc 1:0

44e minuut.
M`Beyo rent richting de bal. Tchoya rent richting de bal. M`Beyo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. M`Beyo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fänon FC 59%, James Fc 41%.
Fänon FC - James Fc 1:0

49e minuut.
Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dong verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dong met een sublieme pass. Ekangaki is nu in balbezit. Ekangaki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fänon FC - James Fc 2:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert M`Beyo de bal onder controle te krijgen. Tchoya rent richting de bal. Biaka rent richting de bal. Biaka haalt uit met een fantastische trap. Tankoua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fänon FC - James Fc 2:1

70e minuut.
Halidou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamga verovert de bal door een tackle van achteren. Kamga probeert naar een medespeler te passen. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
N`Dong passt de bal zonder na te denken. Pensy rent richting de bal. Pensy passt de bal zonder na te denken. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kamga is nu in balbezit. Kamga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fänon FC 44%, James Fc 56%.
Fänon FC - James Fc 2:1