Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria united BSA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Betala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eloundou met een snelle inworp. Abdouraman geeft de bal voor. Gouiffe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria united - BSA 1:0

12e minuut.
Daar is Eloundou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eloundou passt de bal met de wreef. Nouazi rent richting de bal. Abdouraman onderschept slim de pass. Abdouraman probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Betala geeft de bal voor. Djonou rent richting de bal. Djonou speelt de bal door. Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Betala rent richting de bal. Gouiffe onderschept slim de pass. N`Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dong draait met de bal, schiet en ... Batchaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria united 50%, BSA 50%.
Victoria united - BSA 1:0

48e minuut.
Betala is nu in balbezit. Betala geeft de bal voor. Achu is nu in balbezit. Esso rent richting de bal. Esso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Toumou passt de bal in één keer door. Betala is nu in balbezit. Betala geeft een lange en hoge pass. Esso rent richting de bal. Esso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kong passt de bal met de wreef. Achu is nu in balbezit. Achu met een sublieme pass. Klungelig pakt Gouiffe de bal. Gouiffe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria united - BSA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria united 56%, BSA 44%.
Victoria united - BSA 2:0