Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incroyables Caméléons Vieux Faucons
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
N`Chare onderschept slim de pass. Onguetou onderschept slim de pass. Assou probeert naar een medespeler te passen. Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dikongué onderschept slim de pass. Dikongué geeft een lange en hoge pass. N`Joya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga is nu in balbezit. Yemga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tchinda geeft de bal voor. Kassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassi passt de bal in één keer door. Amougou is nu in balbezit. Amougou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tchinda passt de bal met de wreef. Amougou rent richting de bal. Amougou speelt de bal door. Onguetou heeft problemen om de bal te vangen. Onguetou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onguetou met de inworp. Kassi rent richting de bal. Kassi geeft een hoge lob. Onguetou krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wanssi onderschept slim de pass. Wanssi probeert naar een medespeler te passen. Onguetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Onguetou haalt uit met een fantastische trap. Miyehane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incroyables Caméléons - Vieux Faucons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incroyables Caméléons 52%, Vieux Faucons 48%.
Incroyables Caméléons - Vieux Faucons 1:0

61e minuut.
Dikongué verovert de bal door een tackle van achteren. Kotonang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wanssi. Wanssi krijgt een gele kaart. Kotonang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dikongué met een snel genomen vrije trap. Belinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tchinda speelt de bal door. Amougou rent richting de bal. Amougou passt de bal zonder na te denken. Onguetou rent richting de bal. Onguetou draait met de bal, schiet en ... Miyehane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Incroyables Caméléons - Vieux Faucons 2:0

75e minuut.
Kassi geeft een hoge lob. Inworp. Youmekoue met een snelle inworp. N`Chare bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Chare geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Onguetou heeft problemen om de bal te vangen. Assou is nu in balbezit. Onguetou onderschept slim de pass. Onguetou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incroyables Caméléons - Vieux Faucons 3:0

85e minuut.
Djom geeft een lange en hoge pass. Kotonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotonang passt de bal met de wreef. Yemga is nu in balbezit. Yemga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kotonang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotonang geeft een lange en hoge pass. Tchinda is nu in balbezit. Yemga rent richting de bal. Yemga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incroyables Caméléons 57%, Vieux Faucons 43%.
Incroyables Caméléons - Vieux Faucons 3:0