Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PHANTOM FC Victoria united
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Yinda rent richting de bal. Gouiffe is nu in balbezit. Yinda verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dong onderschept slim de pass. N`Dong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
N`Kodo probeert naar een medespeler te passen. N`Guesela heeft problemen om de bal te vangen. Djonou rent richting de bal. N`Kodo onderschept slim de pass. N`Kodo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moundi rent richting de bal. Nseke rent richting de bal. Nseke passt de bal in één keer door. N`Guesela is nu in balbezit. N`Guesela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Halidou passt de bal in één keer door. Moundi rent richting de bal. N`Guesela verovert de bal door een tackle van achteren. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PHANTOM FC - Victoria united 1:0

39e minuut.
N`Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Dong raakt geblesseerd tijdens het duel. N`Dong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gouiffe rent richting de bal. Gouiffe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PHANTOM FC - Victoria united 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHANTOM FC 50%, Victoria united 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PHANTOM FC - Victoria united 1:1

51e minuut.
Djonou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toudjani met de inworp. N`Kodo rent richting de bal. N`Kodo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Etoundi met een harde bal richting middenveld. Djonou bereikt de bal nog maar net als eerste. Djonou passt de bal in één keer door. N`Dong is nu in balbezit. N`Dong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
N`Joya geeft de bal voor. Inworp. Abdouraman met een snelle inworp. N`Dong is nu in balbezit. N`Dong geeft een hoge lob. Etoundi bokst de bal weg. Gouiffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouiffe draait met de bal, schiet en ... Etoundi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Owono rent richting de bal. M`Bongo verovert de bal door een tackle van achteren. Owono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owono krijgt een gele kaart. M`Bongo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Moundi rent richting de bal. Moundi passt de bal zonder na te denken. N`Guesela is nu in balbezit. N`Kodo is nu in balbezit. N`Kodo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PHANTOM FC 46%, Victoria united 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PHANTOM FC - Victoria united 1:1