Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fänon FC Mopizor fc
Lion attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
N`Dengue speelt de bal door. Ebale is nu in balbezit. N`Chare begaat een overtreding. N`Chare krijgt een gele kaart. Ebale is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. N`Dengue zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. N`Tieche heeft problemen om de bal te vangen. Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
N`Chare bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekangaki bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Chare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Chare krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Bella geeft een hoge lob. Ebale kopt de bal weg. Daar is N`Toko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dong is nu in balbezit. N`Dong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fänon FC - Mopizor fc 1:0

42e minuut.
Tetsia probeert naar een medespeler te passen. N`Kendzap bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kendzap passt de bal zonder na te denken. Tetsia is nu in balbezit. Tetsia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fänon FC - Mopizor fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fänon FC 39%, Mopizor fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fänon FC - Mopizor fc 1:1

69e minuut.
N`Dengue probeert naar een medespeler te passen. Ekangaki is nu in balbezit. Ekangaki passt de bal zonder na te denken. Ebale rent richting de bal. Ebale draait met de bal, schiet en ... M`Beh bokst de bal weg.

76e minuut.
Pensy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensy passt de bal in één keer door. Ebale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebale schiet op doel. M`Beh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fänon FC - Mopizor fc 2:1

77e minuut.
Klungelig pakt Tetsia de bal. Ebale is nu in balbezit. Effa rent richting de bal. Ebale verovert de bal door een tackle van achteren. Ebale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fänon FC - Mopizor fc 3:1

84e minuut.
M`Beyo heeft problemen om de bal te vangen. N`Toko is nu in balbezit. M`Beyo begaat een overtreding. N`Toko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. N`Toko kan niet meer verder spelen. Gathuessi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
N`Dengue geeft de bal voor. N`Kendzap probeert naar een medespeler te passen. Tetsia rent richting de bal. N`Kamhoua bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kamhoua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fänon FC 33%, Mopizor fc 67%.
Fänon FC - Mopizor fc 3:1