Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marrons Bubales James Fc
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Somko probeert naar een medespeler te passen. Achu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halidou. Halidou krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tchokouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaka probeert naar een medespeler te passen. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Akoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Biaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwawel is nu in balbezit. Biaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaka schiet op doel. Moundi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marrons Bubales - James Fc 0:1

30e minuut.
Achu passt de bal in één keer door. Daar is Tiki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonane rent richting de bal. Tiki rent richting de bal. Tiki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bahoya geeft een hoge lob. Ekotto kopt de bal weg. Moungue heeft problemen om de bal te vangen. Bonane is nu in balbezit. Bonane haalt uit met een fantastische trap. Abunaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Perrier is nu in balbezit. Tchokouali onderschept slim de pass. Tchokouali speelt de bal door. Bonane rent richting de bal. Bonane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Moundi geeft de bal voor. Tiki rent richting de bal. Bonane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marrons Bubales - James Fc 1:1

43e minuut.
Tchokouali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Essome is nu in balbezit. Essome passt de bal in één keer door. Bonane rent richting de bal. Bonane draait met de bal, schiet en ... Abunaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marrons Bubales - James Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marrons Bubales 45%, James Fc 55%.
Marrons Bubales - James Fc 2:1

55e minuut.
Adjan geeft de bal voor. Inworp. Mpessa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwawel rent richting de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Halidou met de inworp. Somko geeft de bal voor. Daar is Adjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaka rent richting de bal. Biaka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marrons Bubales - James Fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marrons Bubales 62%, James Fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marrons Bubales - James Fc 2:2