Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incroyables Caméléons BSA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Onguetou geeft de bal voor. Inworp. Sopjeu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ousmanou is nu in balbezit. Ousmanou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Onguetou onderschept slim de pass. Amougou bereikt de bal nog maar net als eerste. Onguetou is nu in balbezit. Onguetou haalt uit met een fantastische trap. Batchaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Incroyables Caméléons - BSA 1:0

14e minuut.
Moreau rent richting de bal. Amougou onderschept slim de pass. Amougou met een sublieme pass. Onguetou rent richting de bal. Onguetou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incroyables Caméléons - BSA 2:0

16e minuut.
Nouazi passt de bal met de wreef. Esso bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bulle begaat een overtreding. M`Bulle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incroyables Caméléons 34%, BSA 66%.
Incroyables Caméléons - BSA 2:0

47e minuut.
Onguetou probeert naar een medespeler te passen. Ousmanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Esso bereikt de bal nog maar net als eerste. Esso schiet op doel. Moungue probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kong kopt de bal weg. Nouazi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mayebi is nu in balbezit. Amougou bereikt de bal nog maar net als eerste. Amougou geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batchaya probeert naar een medespeler te passen. N`Joya geeft een lange en hoge pass. Batchaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
N`Joya geeft een lange en hoge pass. Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouazi verovert de bal door een tackle van achteren. Nouazi geeft een hoge lob. N`Joya kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toumou neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Nouazi geeft de bal voor. M`Bulle kopt de bal weg. Moreau probeert de bal aan de voet te houden. Onguetou rent richting de bal. Onguetou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incroyables Caméléons 62%, BSA 38%.
Incroyables Caméléons - BSA 2:0