Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieux Faucons BSA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Ousmanou is nu in balbezit. Dikongué rent richting de bal. Ousmanou onderschept slim de pass. Ousmanou draait met de bal, schiet en ... Miyehane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Faucons - BSA 0:1

29e minuut.
Toumou bereikt de bal nog maar net als eerste. Esso met een sublieme pass. Dikongué is nu in balbezit. Ousmanou verovert de bal door een tackle van achteren. Ousmanou draait met de bal, schiet en ... Miyehane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Faucons - BSA 0:2

41e minuut.
Ousmanou probeert naar een medespeler te passen. Matafirou is nu in balbezit. Esso verovert de bal door een tackle van achteren. Esso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieux Faucons - BSA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Faucons 58%, BSA 42%.
Vieux Faucons - BSA 0:3

47e minuut.
Toumou is nu in balbezit. Toumou geeft de bal voor. Djom bereikt de bal nog maar net als eerste. Esso verovert de bal door een tackle van achteren. Esso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Betala verovert de bal door een tackle van achteren. Betala geeft een hoge lob. Jua probeert de bal aan de voet te houden. Esso is nu in balbezit. Esso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou passt de bal zonder na te denken. Colomban rent richting de bal. Yemga verovert de bal door een tackle van achteren. Yemga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Toumou met de inworp. Ousmanou rent richting de bal. Ousmanou passt de bal met de wreef. Esso is nu in balbezit. Esso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieux Faucons 45%, BSA 55%.
Vieux Faucons - BSA 0:3