Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalmar Old Boys 1488 Gorillaz2
5-3-2 Tactiek winnewest1
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
66.1 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Lipnicki met een sublieme pass. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel. Brown bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Podrobakha kopt de bal weg. Félix is nu in balbezit. Félix speelt de bal door. Pessi is nu in balbezit. Pessi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Baglay kopt de bal weg. Bonsema rent richting de bal. Mrożek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonsema raakt geblesseerd tijdens het duel. Spytsyn legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - Gorillaz2 1:0

39e minuut.
Mrożek verovert de bal door een tackle van achteren. Bonhomme rent richting de bal. Met opzet legt Bonsema zijn tegenspeler op de grond. Bonhomme raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Podrobakha begaat een overtreding. Spytsyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bicheru komt het veld opgelopen. Bandulaja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalmar Old Boys 1488 48%, Gorillaz2 52%.
Kalmar Old Boys 1488 - Gorillaz2 1:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herrera neemt de hoekschop. Bandulaja kopt de bal weg. Sabato is nu in balbezit. Sabato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Messam heeft problemen om de bal te vangen. Slezák met een sublieme pass. Əşrəfov is nu in balbezit. Baglay verovert de bal door een tackle van achteren. Baglay draait met de bal, schiet en ... Tchernets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - Gorillaz2 2:0

62e minuut.
Bonsema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsema geeft een hoge lob. Pessi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Herrera met de inworp. Messam met een sublieme pass. Bonsema probeert naar een medespeler te passen. Colunga rent richting de bal. Colunga draait met de bal, schiet en ... Tchernets` bokst de bal weg.

69e minuut.
Herrera neemt de hoekschop. Daar is Bandulaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baglay rent richting de bal. Baglay schiet op doel. Tchernets` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - Gorillaz2 3:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zhenilenko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Marszczynkiewicz rent richting de bal. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lipnicki krijgt een gele kaart. Colunga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spytsyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baglay is nu in balbezit. Baglay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Messam geeft de bal voor. Daar is Baglay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messam is nu in balbezit. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - Gorillaz2 4:0

76e minuut.
Əşrəfov onderschept slim de pass. Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel. Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - Gorillaz2 4:1

83e minuut.
Colunga rent richting de bal. Mrożek verovert de bal door een tackle van achteren. Mrożek geeft de bal voor. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabato geeft de bal voor. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay schiet op doel. Tchernets` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - Gorillaz2 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalmar Old Boys 1488 47%, Gorillaz2 53%.
Kalmar Old Boys 1488 - Gorillaz2 5:1