Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ельбрус FC BAGIRA
541sss Tactiek bagira
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 66.8
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Weissinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Gąsiewski de bal. Parshyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parshyn krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Stolyar de bal. Stolyar speelt de bal door. Parshyn is nu in balbezit. Parshyn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - FC BAGIRA 0:1

12e minuut.
Yardımcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Adalı de bal. Adalı verovert de bal door een tackle van achteren. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger haalt uit met een fantastische trap. Małyszka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - FC BAGIRA 0:2

15e minuut.
Şipoş passt de bal in één keer door. Parshyn is nu in balbezit. Hoàng Thắng is nu in balbezit. Parshyn verovert de bal door een tackle van achteren. Parshyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
van Spaandonck probeert naar een medespeler te passen. Kanchaveli rent richting de bal. Yardımcı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yardımcı krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Revut verovert de bal door een tackle van achteren. Revut probeert naar een medespeler te passen. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel. Bandura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - FC BAGIRA 1:2

28e minuut.
Parshyn heeft problemen om de bal te vangen. Parshyn passt de bal in één keer door. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - FC BAGIRA 1:3

29e minuut.
Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Weissinger is nu in balbezit. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı geeft de bal voor. Parshyn springt en kopt de bal. Małyszka bokst de bal weg.

31e minuut.
Lubicz passt de bal zonder na te denken. Montana rent richting de bal. Rukavytsya rent richting de bal. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana schiet op doel. Bandura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stolyar de bal. Montana is nu in balbezit. Montana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - FC BAGIRA 2:3

39e minuut.
Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kanchaveli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montana springt en kopt de bal. Bandura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ельбрус - FC BAGIRA 3:3

44e minuut.
Marlett passt de bal in één keer door. Weissinger rent richting de bal. Lubicz rent richting de bal. Weissinger onderschept slim de pass. Weissinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - FC BAGIRA 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ельбрус 53%, FC BAGIRA 47%.
Ельбрус - FC BAGIRA 3:4

50e minuut.
Eraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić rent richting de bal. Krasić passt de bal in één keer door. Nukk rent richting de bal. Nukk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kanchaveli passt de bal in één keer door. Montana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Revut. Montana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lubicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Kanchaveli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanchaveli geeft een hoge lob. Perego rent richting de bal. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Montana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Marlett geeft de bal voor. Parshyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thắng rent richting de bal. Parshyn onderschept slim de pass. Parshyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kanchaveli passt de bal met de wreef. Montana rent richting de bal. Met opzet legt Şipoş zijn tegenspeler op de grond. Şipoş krijgt een gele kaart. Montana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lubicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bandura bokst de bal weg.

71e minuut.
Wilczyk passt de bal in één keer door. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar passt de bal met de wreef. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar geeft een lange en hoge pass. Parshyn rent richting de bal. Parshyn draait met de bal, schiet en ... Małyszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - FC BAGIRA 3:5

76e minuut.
Lubicz passt de bal zonder na te denken. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı passt de bal in één keer door. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger haalt uit met een fantastische trap. Małyszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilczyk zal de hoekschop nemen. van Spaandonck kopt de bal weg. Şipoş speelt de bal door. Parshyn is nu in balbezit. Parshyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - FC BAGIRA 3:6

79e minuut.
Daar is Parshyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsiewski rent richting de bal. Parshyn verovert de bal door een tackle van achteren. Parshyn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hoàng Thắng de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Parshyn rent richting de bal. Parshyn draait met de bal, schiet en ... Hoàng Thắng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şipoş geeft de bal voor. Parshyn springt en kopt de bal. Małyszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
van Spaandonck probeert de bal met de borst te controleren. Kanchaveli is nu in balbezit. Kanchaveli passt de bal met de wreef. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ельбрус 56%, FC BAGIRA 44%.
Ельбрус - FC BAGIRA 3:6