Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Ужгород Zirka-Nibas
shcherbei Tactiek 352_add
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 56.8
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Balanchuk passt de bal met de wreef. Królicki rent richting de bal. Królicki passt de bal met de wreef. Tchernov rent richting de bal. Tchernov draait met de bal, schiet en ... Reina bokst de bal weg.

16e minuut.
Cheru probeert de bal met de borst te controleren. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorban` legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorban` krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Roca speelt de bal door. Vélez probeert naar een medespeler te passen. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Zirka-Nibas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Ужгород 50%, Zirka-Nibas 50%.
ФК Ужгород - Zirka-Nibas 1:0

49e minuut.
Beočanin rent richting de bal. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Beočanin geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. Markanich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorban` heeft problemen om de bal te vangen. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Zirka-Nibas 2:0

60e minuut.
Vélez probeert naar een medespeler te passen. Beočanin is nu in balbezit. Beočanin passt de bal zonder na te denken. Dusalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusalle draait met de bal, schiet en ... Markanich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Zirka-Nibas 3:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Musolitin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nechyporuk heeft problemen om de bal te vangen. Musolitin is nu in balbezit. Nechyporuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nechyporuk krijgt een gele kaart. Musolitin raakt geblesseerd tijdens het duel. Lobanovsky komt het veld opgelopen. Dzyuba komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Musolitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musolitin passt de bal met de wreef. Balanchuk is nu in balbezit. Balanchuk schiet op doel. Reina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Zirka-Nibas 3:1

84e minuut.
Yaksmanitski is nu in balbezit. Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki passt de bal zonder na te denken. Musolitin rent richting de bal. Musolitin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Ужгород - Zirka-Nibas 3:2

89e minuut.
Caridad geeft een hoge lob. Valkeajärvi kopt de bal weg. Beočanin probeert de bal aan de voet te houden. Musolitin rent richting de bal. Musolitin schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Ужгород 58%, Zirka-Nibas 42%.
ФК Ужгород - Zirka-Nibas 3:2