Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
£CHELSEA£ Ukrainian Gangsters
zzupdate3 Tactiek Romans Defense
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
53.3 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Lascody verovert de bal door een tackle van achteren. Lascody geeft een lange en hoge pass. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko schiet op doel. Bendowskyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 1:0

9e minuut.
Lascody geeft de bal voor. Tiereszczenko rent richting de bal. Daar is Tiereszczenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Bendowskyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 2:0

12e minuut.
Rigamonti kan de bal niet met de borst controleren. Rigamonti geeft een lange en hoge pass. Babiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 3:0

13e minuut.
Berkovsky geeft de bal voor. Budziszewski is nu in balbezit. Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 4:0

21e minuut.
Ruas onderschept slim de pass. Ruas speelt de bal door. Padula probeert naar een medespeler te passen. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rigamonti onderschept slim de pass. Babiy rent richting de bal. Jovančić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jovančić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rigamonti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rigamonti met een sublieme pass. Babiy rent richting de bal. Babiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 5:0

27e minuut.
Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana passt de bal in één keer door. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Şandru onderschept slim de pass. Şandru passt de bal in één keer door. Krukovets is nu in balbezit. Padula verovert de bal door een tackle van achteren. Padula geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Padula met een sublieme pass. Tiereszczenko is nu in balbezit. Daar is Tiereszczenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 6:0

33e minuut.
Buitenspel voor Fabiański. Goede buitenspelval van de verdediging. Grzegorzewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ... Bendowskyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 7:0

35e minuut.
Tiereszczenko rent richting de bal. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Rigamonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigamonti geeft een hoge lob. Budziszewski heeft problemen om de bal te vangen. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko schiet op doel. Bendowskyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mitrana is nu in balbezit. Mitrana passt de bal in één keer door. Babiy is nu in balbezit. Babiy draait met de bal, schiet en ... Bendowskyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 8:0

45e minuut.
Lascody passt de bal zonder na te denken. Padula rent richting de bal. Padula passt de bal in één keer door. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 26%, Ukrainian Gangsters 74%.
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 8:0

46e minuut.
Inworp. Jadrejak met een snelle inworp. Krukovets is nu in balbezit. Krukovets geeft een lange en hoge pass. Öztel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Budziszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lascody rent richting de bal. Lascody geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Şandru de bal onder controle te krijgen. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 9:0

55e minuut.
Tiereszczenko rent richting de bal. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko schiet op doel. Bendowskyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 10:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Tablado de bal onder controle te krijgen. Öztel rent richting de bal. Tablado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tablado is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Rigamonti probeert de bal met de borst te controleren. Rigamonti met een sublieme pass. Padula speelt de bal door. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovančić geeft de bal voor. Krukovets rent richting de bal. Berkovsky rent richting de bal. Berkovsky geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Żebro onderschept slim de pass. Mitrana is nu in balbezit. Żebro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitrana raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitrana zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 11:0

69e minuut.
Ideker geeft een lange en hoge pass. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula passt de bal zonder na te denken. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi bokst de bal weg.

72e minuut.
Ideker is nu in balbezit. Ideker geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jovančić de bal onder controle te krijgen. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lascody onderschept slim de pass. Lascody geeft een hoge lob. Mitrana rent richting de bal. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 12:0

78e minuut.
Rigamonti rent richting de bal. Babiy rent richting de bal. Rigamonti probeert naar een medespeler te passen. Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Öztel rent richting de bal. Ideker geeft een lange en hoge pass. Babiy rent richting de bal. Babiy draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Budziszewski trapt de bal weg. Rigamonti geeft een hoge lob. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... Bendowskyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 13:0

83e minuut.
Öztel passt de bal in één keer door. Gordon geeft een lange en hoge pass. Tiereszczenko kopt de bal weg. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ideker onderschept slim de pass. Ideker geeft een hoge lob. Rigamonti geeft een hoge lob. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko geeft de bal voor. Paal!

88e minuut.
Lascody rent richting de bal. Lascody geeft een hoge lob. Tiereszczenko is nu in balbezit. Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 29%, Ukrainian Gangsters 71%.
£CHELSEA£ - Ukrainian Gangsters 13:0