Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BAGIRA Gorillaz2
bagira Tactiek winnewest1
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
67.4 gemiddelde waardering 62.1
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


6e minuut.
Marlett passt de bal met de wreef. Mrożek verovert de bal door een tackle van achteren. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger schiet op doel. Tchernets` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - Gorillaz2 1:0

14e minuut.
Wilczyk met een snelle inworp. Marlett probeert naar een medespeler te passen. Yardımcı geeft een lange en hoge pass. Parshyn krijgt zijn hoofd ertegen. Tchernets` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - Gorillaz2 2:0

18e minuut.
Wilczyk passt de bal met de wreef. Lipnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov met een sublieme pass. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stolyar met een sublieme pass. Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı speelt de bal door. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Stolyar is nu in balbezit. Stolyar geeft de bal voor. Yardımcı kopt de bal weg. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wilczyk passt de bal met de wreef. Lipnicki speelt de bal door. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Pessi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BAGIRA - Gorillaz2 2:1

45e minuut.
Félix komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BAGIRA 48%, Gorillaz2 52%.
FC BAGIRA - Gorillaz2 2:1

52e minuut.
Stolyar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weissinger de bal. Lipnicki is nu in balbezit. Weissinger onderschept slim de pass. Weissinger draait met de bal, schiet en ... Tchernets` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podrobakha heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Parshyn probeert naar een medespeler te passen. Nedilko speelt de bal door. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger haalt uit met een fantastische trap. Tchernets` maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. Dalipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi is nu in balbezit. Pessi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Revut kopt de bal weg. Wilczyk heeft problemen om de bal te vangen. Dalipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalipi geeft de bal voor. Bicheru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Guadamud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamud met een sublieme pass. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov geeft de bal voor. Bicheru maakt een snoekduik en kopt de bal. Bandura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov verovert de bal door een tackle van achteren. Verdixanov passt de bal met de wreef. Bicheru is nu in balbezit. Bicheru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BAGIRA 59%, Gorillaz2 41%.
FC BAGIRA - Gorillaz2 2:1