Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ельбрус Kalmar Old Boys 1488
541sss Tactiek 5-3-2
59% Balbezit 41%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
63.5 gemiddelde waardering 66.3
very good Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Messam passt de bal in één keer door. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay passt de bal in één keer door. Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn schiet op doel. Małyszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn is nu in balbezit. Baglay rent richting de bal. Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn schiet op doel. Małyszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Hoàng Thắng kopt de bal weg. Daar is van Spaandonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spytsyn is nu in balbezit. Spytsyn draait met de bal, schiet en ... Małyszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 0:1

18e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Klungelig pakt Gąsiewski de bal. Messam met een sublieme pass. Baglay is nu in balbezit. Baglay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Laktionov geeft een lange en hoge pass. Spytsyn kopt de bal weg. Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Baglay rent richting de bal. Baglay schiet op doel. Małyszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Hoàng Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baglay is nu in balbezit. Gąsiewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baglay raakt geblesseerd tijdens het duel. Spytsyn kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 0:2

22e minuut.
Sabato geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Baglay is nu in balbezit. Baglay draait met de bal, schiet en ... Małyszka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 0:3

27e minuut.
Bonsema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsema probeert naar een medespeler te passen. Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn draait met de bal, schiet en ... Małyszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 0:4

31e minuut.
Colunga met een sublieme pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera met een sublieme pass. Baglay is nu in balbezit. Baglay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bonsema rent richting de bal. Bonsema met een sublieme pass. Baglay is nu in balbezit. Baglay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ельбрус 67%, Kalmar Old Boys 1488 33%.
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 0:5

48e minuut.
Messam heeft problemen om de bal te vangen. Lubicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubicz passt de bal met de wreef. Krasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasić geeft de bal voor. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Klungelig pakt van Spaandonck de bal. Sabato rent richting de bal. Sabato geeft de bal voor. Klungelig pakt Baglay de bal. Baglay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 0:6

61e minuut.
Eraković is nu in balbezit. Bonsema speelt de bal door. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 0:7

63e minuut.
Krasić passt de bal met de wreef. van Spaandonck speelt de bal door. Kanchaveli rent richting de bal. Kanchaveli geeft een hoge lob. Montana krijgt zijn hoofd ertegen. Brown bokst de bal weg. Klungelig pakt Messam de bal. Slezák bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 1:7

65e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Krasić verovert de bal door een tackle van achteren. Krasić met een sublieme pass. Montana rent richting de bal. Montana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Messam passt de bal zonder na te denken. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay passt de bal met de wreef. Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Zhenilenko komt het veld opgelopen. Kanchaveli met de inworp. Klungelig pakt Nukk de bal. Nukk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sabato geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Spytsyn onderschept slim de pass. Spytsyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kanchaveli heeft problemen om de bal te vangen. Kanchaveli probeert naar een medespeler te passen. Nukk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bonsema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonsema probeert naar een medespeler te passen. Baglay rent richting de bal. Baglay schiet op doel. Małyszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 1:8

80e minuut.
Colunga met de inworp. Sabato rent richting de bal. Sabato geeft de bal voor. Spytsyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Małyszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 1:9

84e minuut.
Messam met een sublieme pass. Zhenilenko heeft problemen om de bal te vangen. Zhenilenko passt de bal zonder na te denken. Bonsema rent richting de bal. Bonsema schiet op doel. Małyszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ельбрус 51%, Kalmar Old Boys 1488 49%.
Ельбрус - Kalmar Old Boys 1488 1:9