Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
£CHELSEA£ G-77
zzupdate3 Tactiek RE
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
55.7 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Rigamonti kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mitrana stond buitenspel. Shevelyukhin neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Borisenko de bal. Borisenko geeft een hoge lob. Mavdryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Berkovsky probeert naar een medespeler te passen. Babkin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiereszczenko. Tiereszczenko krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Padula onderschept slim de pass. Padula geeft een lange en hoge pass. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana haalt uit met een fantastische trap. Kopylchenko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Khanas passt de bal zonder na te denken. Pischur heeft problemen om de bal te vangen. Pischur speelt de bal door. Borisenko rent richting de bal. Borisenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ideker met de inworp. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti geeft een lange en hoge pass. Mitrana maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopylchenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borisenko met een snelle inworp. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur geeft een hoge lob. Kondratovich krijgt zijn hoofd ertegen. Mavdryk bokst de bal weg.

38e minuut.
Rusanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti onderschept slim de pass. Rigamonti passt de bal met de wreef. Babiy is nu in balbezit. Babiy geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Grzegorzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur passt de bal met de wreef. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Mavdryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Borisenko rent richting de bal. Rigamonti verovert de bal door een tackle van achteren. Rigamonti geeft een hoge lob. Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - G-77 1:0

45e minuut.
Buitenspel voor Kondratovich. Goede buitenspelval van de verdediging. Ideker neemt vlug de vrije trap. Maksimenko controleert de bal met de borst. Tiereszczenko rent richting de bal. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Kopylchenko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - G-77 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 51%, G-77 49%.
£CHELSEA£ - G-77 2:0

46e minuut.
Tiereszczenko is nu in balbezit. Tiereszczenko geeft de bal voor. Daar is Luchkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiy is nu in balbezit. Babiy haalt uit met een fantastische trap. Kopylchenko bokst de bal weg.

50e minuut.
Tiereszczenko passt de bal in één keer door. Rusanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanovskiy geeft een lange en hoge pass. Borisenko is nu in balbezit. Borisenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pischur met de inworp. Borisenko is nu in balbezit. Borisenko speelt de bal door. Pischur geeft een lange en hoge pass. Khanas krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

75e minuut.
Pischur rent richting de bal. Pischur geeft een hoge lob. Ideker probeert de bal aan de voet te houden. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - G-77 2:1

90e minuut.
Tiereszczenko is nu in balbezit. Shevelyukhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko onderschept slim de pass. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
£CHELSEA£ - G-77 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: £CHELSEA£ 55%, G-77 45%.
£CHELSEA£ - G-77 3:1