Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalmar Old Boys 1488 FC BAGIRA
5-3-2 Tactiek bagira
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 72
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bonsema rent richting de bal. Bonsema geeft de bal voor. Baglay kopt de bal weg. Spytsyn is nu in balbezit. Spytsyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Klungelig pakt Colunga de bal. Marlett probeert naar een medespeler te passen. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Sabato rent richting de bal. Sabato geeft een hoge lob. Baglay kopt de bal weg. Spytsyn rent richting de bal. Spytsyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Weissinger passt de bal met de wreef. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı geeft een hoge lob. Parshyn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Bonsema rent richting de bal. Baglay is nu in balbezit. Baglay schiet op doel. Melaschenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Perego geeft een hoge lob. Marszczynkiewicz kopt de bal weg. Laktionov rent richting de bal. Laktionov geeft de bal voor. Baglay krijgt zijn hoofd ertegen. Melaschenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Revut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baglay. Revut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Revut met een snel genomen vrije trap. Parshyn kopt de bal weg. Slezák probeert de bal met de borst te controleren. Weissinger is nu in balbezit. Weissinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rukavytsya probeert naar een medespeler te passen. Stolyar met een sublieme pass. Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk geeft een hoge lob. Weissinger springt en kopt de bal. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Baglay kopt de bal weg. Bonsema rent richting de bal. Met opzet legt Şipoş zijn tegenspeler op de grond. Şipoş krijgt een gele kaart. Bonsema is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spytsyn wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stolyar speelt de bal door. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı speelt de bal door. Weissinger rent richting de bal. Weissinger schiet op doel. Brown bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalmar Old Boys 1488 42%, FC BAGIRA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalmar Old Boys 1488 - FC BAGIRA 0:0

46e minuut.
Bonsema probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sabato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabato geeft een lange en hoge pass. Baglay rent richting de bal. Baglay draait met de bal, schiet en ... Melaschenko bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Herrera passt de bal met de wreef. Baglay rent richting de bal. Baglay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Yardımcı probeert naar een medespeler te passen. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Weissinger verovert de bal door een tackle van achteren. Weissinger haalt uit met een fantastische trap. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabato rent richting de bal. Parshyn verovert de bal door een tackle van achteren. Parshyn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - FC BAGIRA 0:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Messam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herrera speelt de bal door. Baglay is nu in balbezit. Baglay schiet op doel. Melaschenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Messam met de inworp. Herrera met een sublieme pass. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay schiet op doel. Melaschenko bokst de bal weg.

63e minuut.
Brown trapt de bal weg. Perego bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonsema. Bonsema krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı geeft een lange en hoge pass. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - FC BAGIRA 0:2

66e minuut.
Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Slezák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slezák krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Yardımcı passt de bal in één keer door. Weissinger is nu in balbezit. Slezák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Weissinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Parshyn legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Inworp. Zhenilenko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Yardımcı heeft problemen om de bal te vangen. Yardımcı passt de bal met de wreef. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş geeft een hoge lob. Parshyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Stolyar probeert naar een medespeler te passen. Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk passt de bal zonder na te denken. Marlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlett haalt uit met een fantastische trap. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Revut onderschept slim de pass. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya geeft een hoge lob. Parshyn rent richting de bal. Marszczynkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - FC BAGIRA 0:3

82e minuut.
Şipoş passt de bal in één keer door. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı geeft een lange en hoge pass. Parshyn krijgt zijn hoofd ertegen. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalmar Old Boys 1488 - FC BAGIRA 0:4

83e minuut.
Şipoş passt de bal met de wreef. Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı speelt de bal door. Weissinger rent richting de bal. Weissinger haalt uit met een fantastische trap. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bonsema passt de bal met de wreef. Spytsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rukavytsya zijn tegenspeler op de grond. Rukavytsya krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Rukavytsya trapt de bal weg van het doel. Parshyn kopt de bal weg. Zhenilenko rent richting de bal. Weissinger onderschept slim de pass. Weissinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalmar Old Boys 1488 63%, FC BAGIRA 37%.
Kalmar Old Boys 1488 - FC BAGIRA 0:4