Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastion £CHELSEA£
NZ1 Tactiek zzupdate3
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.2 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Dorokhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grzegorzewski zijn tegenspeler op de grond. Grzegorzewski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Inworp. Gago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sejud rent richting de bal. Sejud geeft een lange en hoge pass. Bidnenko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Sejud met een sublieme pass. Gago heeft problemen om de bal te vangen. Berkovsky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gago raakt geblesseerd tijdens het duel. Bidnenko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - £CHELSEA£ 1:0

17e minuut.
Baptiste speelt de bal door. Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov passt de bal met de wreef. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Jasčėnskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasčėnskas passt de bal met de wreef. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - £CHELSEA£ 2:0

28e minuut.
Chiţulescu speelt de bal door. Tablado heeft problemen om de bal te vangen. Gago probeert naar een medespeler te passen. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Ideker onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grzybczyk trapt de bal weg van het doel. Sejud kopt de bal weg. Ideker heeft problemen om de bal te vangen. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko schiet op doel. Mavdryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Dorokhov de bal. Dorokhov speelt de bal door. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 36%, £CHELSEA£ 64%.
Bastion - £CHELSEA£ 2:0

49e minuut.
Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov passt de bal zonder na te denken. Daar is Bidnenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... Mavdryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dorokhov met een sublieme pass. Jasčėnskas rent richting de bal. Jasčėnskas passt de bal in één keer door. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... Mavdryk bokst de bal weg. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - £CHELSEA£ 3:0

53e minuut.
Mitrana speelt de bal door. Tiereszczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiereszczenko geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Gago de bal. Gago met een sublieme pass. Jasčėnskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasčėnskas geeft een lange en hoge pass. Bidnenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gago geeft een lange en hoge pass. Dorokhov speelt de bal door. Jasčėnskas is nu in balbezit. Jasčėnskas haalt uit met een fantastische trap. Mavdryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - £CHELSEA£ 4:0

63e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud speelt de bal door. Dorokhov probeert naar een medespeler te passen. Jasčėnskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasčėnskas schiet op doel. Mavdryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Padula bereikt de bal nog maar net als eerste. Padula met een sublieme pass. Chiţulescu is nu in balbezit. Tiereszczenko onderschept slim de pass. Tiereszczenko draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Berkovsky geeft de bal voor. Mitrana rent richting de bal. van Gendt begaat een overtreding. Mitrana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mitrana komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Baptiste met een sublieme pass. Dorokhov is nu in balbezit. Dorokhov geeft een lange en hoge pass. Gago rent richting de bal. Gago draait met de bal, schiet en ... Mavdryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - £CHELSEA£ 5:0

84e minuut.
Sejud is nu in balbezit. Sejud passt de bal in één keer door. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko schiet op doel. Mavdryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - £CHELSEA£ 6:0

88e minuut.
Baptiste probeert naar een medespeler te passen. Sejud geeft een hoge lob. Dorokhov met een sublieme pass. Jasčėnskas rent richting de bal. Jasčėnskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jasčėnskas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gago probeert de bal met de borst te controleren. Gago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 41%, £CHELSEA£ 59%.
Bastion - £CHELSEA£ 6:0