Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФКНива Kalmar Old Boys 1488
United Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 66.5
good Schieten formidable
good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Kalfa probeert de bal aan de voet te houden. Messam speelt de bal door. Baglay is nu in balbezit. Baglay haalt uit met een fantastische trap. Giannios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Revut is nu in balbezit. Daar is Revut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revut probeert naar een medespeler te passen. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Podgayni rent richting de bal. Podgayni passt de bal met de wreef. Kalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfa geeft een hoge lob. Barannikov springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Kalmar Old Boys 1488 1:0

44e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera passt de bal met de wreef. Manríquez rent richting de bal. Baglay onderschept slim de pass. Baglay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФКНива - Kalmar Old Boys 1488 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФКНива 74%, Kalmar Old Boys 1488 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФКНива - Kalmar Old Boys 1488 1:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Kalfa de bal onder controle te krijgen. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko geeft een hoge lob. Spytsyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zhenilenko probeert naar een medespeler te passen. Bal` met een sublieme pass. Kalfa is nu in balbezit. Kalfa passt de bal met de wreef. Podgayni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Messam met een sublieme pass. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko geeft een lange en hoge pass. Jackels controleert de bal met de borst. Zhenilenko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Podgayni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabato onderschept slim de pass. Sabato passt de bal zonder na te denken. Herrera geeft een hoge lob. Baglay springt en kopt de bal. Stryzhevs`kiy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Messam rent richting de bal. Messam passt de bal met de wreef. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФКНива - Kalmar Old Boys 1488 1:2

81e minuut.
Sabato is nu in balbezit. Sabato geeft de bal voor. Cano controleert de bal met de borst. Baglay bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Giannios geeft een lange en hoge pass. Zhenilenko probeert naar een medespeler te passen. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Messam is nu in balbezit. Messam schiet op doel. Stryzhevs`kiy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФКНива 78%, Kalmar Old Boys 1488 22%.
ФКНива - Kalmar Old Boys 1488 1:2