Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukrainian Gangsters Zirka-Nibas
Romans Defense Tactiek 352_add
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Jadrejak de bal. Koval`chuk rent richting de bal. Koval`chuk geeft een hoge lob. Musolitin rent richting de bal. Musolitin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Spyrka met een snelle inworp. Dzyuba rent richting de bal. Dzyuba geeft de bal voor. Musolitin krijgt zijn hoofd ertegen. Bendowskyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukrainian Gangsters - Zirka-Nibas 0:1

12e minuut.
Musolitin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tchernov komt het veld opgelopen. Koval`chuk komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Żebro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shostak komt het veld opgelopen. Spyrka met de inworp. Dzyuba geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Koval`chuk rent richting de bal. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Tchernov rent richting de bal. Tchernov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ruas geeft een hoge lob. Koval`chuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Şandru de bal. Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukrainian Gangsters 69%, Zirka-Nibas 31%.
Ukrainian Gangsters - Zirka-Nibas 0:1

46e minuut.
Markanich komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tchernov passt de bal zonder na te denken. Spyrka is nu in balbezit. Spyrka passt de bal met de wreef. Tchernov rent richting de bal. Tchernov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Królicki onderschept slim de pass. Królicki heeft problemen om de bal te vangen. Królicki probeert naar een medespeler te passen. Tchernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukrainian Gangsters - Zirka-Nibas 0:2

51e minuut.
Tchernov rent richting de bal. Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov schiet op doel. Bendowskyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukrainian Gangsters - Zirka-Nibas 0:3

58e minuut.
Koval`chuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Lobanovsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budziszewski rent richting de bal. Leonov onderschept slim de pass. Leonov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balanchuk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Królicki probeert naar een medespeler te passen. Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gordon. Gordon krijgt een gele kaart. Leonov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tiereszczenko komt het veld opgelopen. Koval`chuk met een snel genomen vrije trap. Balanchuk rent richting de bal. Balanchuk schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Budziszewski passt de bal in één keer door. Ruas heeft problemen om de bal te vangen. Balanchuk rent richting de bal. Balanchuk haalt uit met een fantastische trap. Bendowskyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukrainian Gangsters - Zirka-Nibas 0:4

75e minuut.
Díez komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Spyrka is nu in balbezit. Spyrka passt de bal in één keer door. Leonov is nu in balbezit. Spyrka is nu in balbezit. Spyrka geeft een hoge lob. Bendowskyi bokst de bal weg.

90e minuut.
Spyrka met een snelle inworp. Klungelig pakt Dzyuba de bal. Dzyuba passt de bal zonder na te denken. Lobanovsky speelt de bal door. Klungelig pakt Balanchuk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukrainian Gangsters - Zirka-Nibas 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukrainian Gangsters 74%, Zirka-Nibas 26%.
Ukrainian Gangsters - Zirka-Nibas 0:5