Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zack&Dan FC _TERNOPIL
Slava Ykraini Tactiek 3-4-3
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
43.2 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sergienko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zorya komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Onischenko passt de bal zonder na te denken. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov passt de bal met de wreef. Klichko rent richting de bal. Klichko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Halyuza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walgraeve verovert de bal door een tackle van achteren. Onischenko probeert naar een medespeler te passen. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lyakhov geeft een hoge lob. Lemishko geeft de bal voor. Daar is Klichko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klichko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 0:1

16e minuut.
Walgraeve is nu in balbezit. Halyuza is nu in balbezit. Halyuza geeft de bal voor. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sardá geeft een lange en hoge pass. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pidchenko passt de bal in één keer door. Lemishko rent richting de bal. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pidchenko speelt de bal door. Piłkarski onderschept slim de pass. Onischenko speelt de bal door. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov schiet op doel. Duffy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Latužis passt de bal met de wreef. Lyakhov is nu in balbezit. Sardá bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov onderschept slim de pass. Lyakhov schiet op doel. Duffy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lemishko heeft problemen om de bal te vangen. Lemishko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 0:2

32e minuut.
Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov rent richting de bal. Papazov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lemishko de bal. Lemishko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Onischenko geeft een lange en hoge pass. Klichko kopt de bal weg. Papazov speelt de bal door. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Duffy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klichko is nu in balbezit. Klichko schiet op doel. Duffy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 0:3

36e minuut.
Skrypnyk geeft een hoge lob. Buitenspel voor Lemishko. Goede buitenspelval van de verdediging. Walgraeve maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maruca rent richting de bal. Maruca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 69%, FC _TERNOPIL 31%.
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 0:3

46e minuut.
Jallas Amigó komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lemishko kan de bal niet met de borst controleren. Klichko is nu in balbezit. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov schiet op doel. Duffy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ankiel geeft de bal voor. Inworp. Papazov met de inworp. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Klichko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Onischenko kopt de bal weg. Sardá is nu in balbezit. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov schiet op doel. Duffy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 0:4

70e minuut.
Lyakhov kopt de bal weg. Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov met een sublieme pass. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Papazov controleert de bal met de borst. Ankiel is nu in balbezit. Ankiel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klichko de bal. Klichko schiet op doel. Duffy bokst de bal weg. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 0:5

82e minuut.
Ankiel kopt de bal weg. Pidchenko kan de bal niet met de borst controleren. Latužis probeert naar een medespeler te passen. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 1:5

87e minuut.
Semochko verovert de bal door een tackle van achteren. Zorya geeft een lange en hoge pass. Klichko rent richting de bal. Klichko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 1:6

89e minuut.
Onischenko probeert de bal aan de voet te houden. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski probeert naar een medespeler te passen. Skrypnyk geeft de bal voor. Klichko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Halyuza zal de hoekschop nemen. Lemishko kopt de bal weg. Klichko rent richting de bal. Klichko schiet op doel. Duffy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 72%, FC _TERNOPIL 28%.
Zack&Dan - FC _TERNOPIL 1:6