Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cherniavka Kiev City
Iryna Tactiek 523
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 42
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Smochowicki geeft een hoge lob. Manunza rent richting de bal. Manunza passt de bal zonder na te denken. Mestl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestl haalt uit met een fantastische trap. Nocerino bokst de bal weg.

5e minuut.
Kállai heeft problemen om de bal te vangen. Kállai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacConnach de bal. Debreczeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreczeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - Kiev City 0:1

7e minuut.
da Ponte met een sublieme pass. Khromykh rent richting de bal. López de la Fuente maakt een afschuwelijke overtreding. López de la Fuente krijgt een gele kaart. Khromykh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vossen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mestl kopt de bal weg. Khromykh rent richting de bal. Khromykh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kállai probeert de bal aan de voet te houden. MacConnach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach speelt de bal door. Mestl rent richting de bal. Mestl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Manunza met een sublieme pass. Mestl is nu in balbezit. Gwit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gwit krijgt een gele kaart.

14e minuut.
MacConnach met een sublieme pass. Vossen is nu in balbezit. Vossen probeert naar een medespeler te passen. Mestl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Manunza de bal onder controle te krijgen. Gwit rent richting de bal. Mestl verovert de bal door een tackle van achteren. Mestl haalt uit met een fantastische trap. Nocerino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cherniavka - Kiev City 1:1

21e minuut.
Dávalos met een sublieme pass. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente met een sublieme pass. Debreczeni rent richting de bal. Debreczeni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dicu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vossen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. da Ponte geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mestl krijgt zijn hoofd ertegen. Nocerino bokst de bal weg.

36e minuut.
Debreczeni kopt de bal weg. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos passt de bal in één keer door. Debreczeni heeft problemen om de bal te vangen. Debreczeni draait met de bal, schiet en ... Avrigeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Karaboya passt de bal zonder na te denken. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala passt de bal met de wreef. Debreczeni rent richting de bal. Debreczeni draait met de bal, schiet en ... Avrigeanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cherniavka 50%, Kiev City 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cherniavka - Kiev City 1:1

54e minuut.
Viinikkala rent richting de bal. Vişoianu geeft de bal voor. Mestl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestl haalt uit met een fantastische trap. Nocerino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Khromykh verovert de bal door een tackle van achteren. Khromykh met een sublieme pass. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestl verovert de bal door een tackle van achteren. Mestl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dávalos speelt de bal door. Viinikkala is nu in balbezit. Viinikkala probeert naar een medespeler te passen. Debreczeni is nu in balbezit. Debreczeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Smochowicki geeft de bal voor. da Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. da Ponte passt de bal in één keer door. Manunza is nu in balbezit. Manunza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðalović onderschept slim de pass. Dicu met een sublieme pass. Debreczeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Debreczeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Debreczeni is nu in balbezit. Rosa begaat een overtreding. Debreczeni raakt geblesseerd tijdens het duel. Dávalos komt bij de bal en schiet. Vişoianu kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Szwajdych geeft de bal voor. Vossen kopt de bal weg. Ðalović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khromykh is nu in balbezit. Khromykh draait met de bal, schiet en ... Nocerino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cherniavka 43%, Kiev City 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Cherniavka - Kiev City 1:1