Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pohani Orly AFC Lamantyny
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Onischenko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prodan de bal. Prodan passt de bal met de wreef. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Drozdenko rent richting de bal. Drozdenko passt de bal met de wreef. Venglinskiy rent richting de bal. Oleinik onderschept slim de pass. Oleinik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dranirskiy is nu in balbezit. Plakhotin verovert de bal door een tackle van achteren. Zozulya is nu in balbezit. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Drozdenko speelt de bal door. Yevtikhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevtikhov probeert naar een medespeler te passen. Oleinik is nu in balbezit. Oleinik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pohani Orly 55%, AFC Lamantyny 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pohani Orly - AFC Lamantyny 0:0

52e minuut.
Oleinik rent richting de bal. Yashchuk onderschept slim de pass. Yashchuk geeft een lange en hoge pass. Kostinchuk is nu in balbezit. Kostinchuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Yashchuk is nu in balbezit. Yashchuk geeft een lange en hoge pass. Mikhailenko heeft problemen om de bal te vangen. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zozulya rent richting de bal. Zozulya geeft een hoge lob. Lutsishin rent richting de bal. Yevtikhov verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtikhov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pohani Orly - AFC Lamantyny 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt Mikhailenko de bal. Virt speelt de bal door. Prodan kopt de bal weg. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko haalt uit met een fantastische trap. Virt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Krivoshenko met een harde bal richting middenveld. Kostinchuk probeert de bal met de borst te controleren. Kostinchuk geeft een hoge lob. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy draait met de bal, schiet en ... Virt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pohani Orly 50%, AFC Lamantyny 50%.
Pohani Orly - AFC Lamantyny 0:1