Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal-Toro Pohani Orly
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Prodan rent richting de bal. Prodan met een sublieme pass. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko is nu in balbezit. Sergienko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabuta maakt een afschuwelijke overtreding. Prodan raakt geblesseerd tijdens het duel. Prodan met een snel genomen vrije trap. Lavrinenko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Shelygin de bal onder controle te krijgen. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Sergienko rent richting de bal. Babkin is nu in balbezit. Sergienko verovert de bal door een tackle van achteren. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trefelovski geeft een hoge lob. Babkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Onischenko geeft een lange en hoge pass. Dranirskiy is nu in balbezit. Lavrinenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lavrinenko krijgt een gele kaart. Dranirskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Na een snelle pass probeert Lavrinenko de bal onder controle te krijgen. Sergienko komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Yashchuk geeft de bal voor. Shelygin rent richting de bal. Shelygin passt de bal in één keer door. Sergienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sychov zal de hoekschop nemen. Babkin kopt de bal weg. Zazroev is nu in balbezit. Zazroev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-Toro - Pohani Orly 1:0

45e minuut.
Zazroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazroev haalt uit met een fantastische trap. Venglinskiy probeert de bal aan de voet te houden. Sychov is nu in balbezit. Sychov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-Toro - Pohani Orly 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-Toro 60%, Pohani Orly 40%.
Arsenal-Toro - Pohani Orly 2:0

48e minuut.
Babkin is nu in balbezit. Babkin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Onischenko de bal. Karabuta onderschept slim de pass. Karabuta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Prodan passt de bal in één keer door. Daar is Kostinchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostinchuk met een sublieme pass. Dranirskiy heeft problemen om de bal te vangen. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Onischenko rent richting de bal. Onischenko geeft een lange en hoge pass. Babkin kopt de bal weg. Karabuta is nu in balbezit. Karabuta draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Sergienko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dranirskiy de bal. Lavrinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sychov passt de bal zonder na te denken. Prodan rent richting de bal. Prodan passt de bal in één keer door. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap. Markman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Babkin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onischenko met een snelle inworp. Daar is Kostinchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostinchuk geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Onischenko probeert naar een medespeler te passen. Makarov is nu in balbezit. Makarov passt de bal in één keer door. Daar is Dranirskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap. Markman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-Toro 65%, Pohani Orly 35%.
Arsenal-Toro - Pohani Orly 2:0