Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zack&Dan AFC Lamantyny
Slava Ykraini Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 16
zeer goed Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Krasovskiy is nu in balbezit. Krasovskiy geeft de bal voor. Walgraeve rent richting de bal. Oleinik verovert de bal door een tackle van achteren. Oleinik haalt uit met een fantastische trap. Yashchuk bokst de bal weg.

11e minuut.
Krasovskiy probeert naar een medespeler te passen. Yevtikhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallas Amigó maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jallas Amigó naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Maruca is nu in balbezit. Maruca draait met de bal, schiet en ... Krasovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Maruca rent richting de bal. Maruca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 1:0

13e minuut.
Yevtikhov passt de bal met de wreef. Zozulya rent richting de bal. Maruca onderschept slim de pass. Maruca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 2:0

18e minuut.
Krasovskiy rent richting de bal. Feri verovert de bal door een tackle van achteren. Onufer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onufer krijgt een gele kaart. Feri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latužis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Virt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 3:0

24e minuut.
Alecci geeft een hoge lob. Latužis kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikhailenko de bal. Kantilos is nu in balbezit. Kantilos schiet op doel. Virt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 4:0

25e minuut.
Zozulya is nu in balbezit. Maruca onderschept slim de pass. Kantilos rent richting de bal. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 5:0

33e minuut.
Klungelig pakt Kantilos de bal. Kantilos geeft een lange en hoge pass. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Virt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Feri onderschept slim de pass. Feri passt de bal in één keer door. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Virt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 6:0

39e minuut.
Pin onderschept slim de pass. Kantilos is nu in balbezit. Kantilos met een sublieme pass. Maruca rent richting de bal. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Latužis met een sublieme pass. Maruca heeft problemen om de bal te vangen. Feri is nu in balbezit. Feri draait met de bal, schiet en ... Virt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 7:0

43e minuut.
Prihodko is nu in balbezit. Alecci onderschept slim de pass. Alecci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yevtikhov passt de bal in één keer door. Plakhotin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pin. Pin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 22%, AFC Lamantyny 78%.
Zack&Dan - AFC Lamantyny 7:0

48e minuut.
Walgraeve kopt de bal weg. Zozulya heeft problemen om de bal te vangen. Latužis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zozulya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Magoufis geeft een hoge lob. Kantilos rent richting de bal. Kantilos probeert naar een medespeler te passen. Feri rent richting de bal. Feri passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maruca is nu in balbezit. Maruca draait met de bal, schiet en ... Virt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 8:0

52e minuut.
Maruca passt de bal in één keer door. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Butenko rent richting de bal. Oleinik is nu in balbezit. Oleinik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Walgraeve geeft de bal voor. Inworp. Butenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yevtikhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevtikhov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Zozulya met een sublieme pass. Latužis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yevtikhov met een sublieme pass. Oleinik rent richting de bal. Oleinik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zozulya kopt de bal weg. Daar is Yevtikhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latužis speelt de bal door. Maruca rent richting de bal. Maruca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Reva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos onderschept slim de pass. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Krasovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Latužis verovert de bal door een tackle van achteren. Latužis passt de bal met de wreef. Maruca is nu in balbezit. Maruca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Maruca onderschept slim de pass. Maruca passt de bal met de wreef. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 9:0

76e minuut.
Sardá rent richting de bal. Sardá geeft een lange en hoge pass. Kantilos kopt de bal weg. Maruca is nu in balbezit. Maruca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 10:0

80e minuut.
Klungelig pakt Mikhailenko de bal. Zozulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca onderschept slim de pass. Maruca controleert de bal met de borst. Maruca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Latužis bereikt de bal nog maar net als eerste. Latužis passt de bal zonder na te denken. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos rent richting de bal. Kantilos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Virt speelt de bal door. Pin kopt de bal weg. Kantilos probeert naar een medespeler te passen. Maruca is nu in balbezit. Maruca schiet op doel. Virt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Alecci rent richting de bal. Alecci geeft een hoge lob. Kantilos rent richting de bal. Kantilos haalt uit met een fantastische trap. Virt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - AFC Lamantyny 11:0

87e minuut.
Alecci geeft de bal voor. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Maruca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruca draait met de bal, schiet en ... Virt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 33%, AFC Lamantyny 67%.
Zack&Dan - AFC Lamantyny 11:0