Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Division Campione L`viv FC
532 | 1w L #2 Tactiek 3-4-3
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
35 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 52.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Zamudio passt de bal in één keer door. Mustafazadə speelt de bal door. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. Pufleanu bokst de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Thám speelt de bal door. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reckenbeil de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Fachludin is nu in balbezit. Fachludin passt de bal in één keer door. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel. Markuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Ludźmierski geeft de bal voor. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... Markuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Campione L`viv FC 0:1

7e minuut.
Molitorys verovert de bal door een tackle van achteren. Molitorys passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Khmili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski geeft de bal voor. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu bokst de bal weg.

19e minuut.
Rutkowski speelt de bal door. Rodríguez rent richting de bal. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
MacCowan is nu in balbezit. Koszek begaat een overtreding. MacCowan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacCowan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zamudio kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yazmacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Raça kopt de bal weg. Daar is Khmili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil verovert de bal door een tackle van achteren. Reckenbeil schiet op doel. Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi onderschept slim de pass. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Division - Campione L`viv FC 1:1

40e minuut.
Molitorys passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal in één keer door. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 33%, Campione L`viv FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Division - Campione L`viv FC 1:1

50e minuut.
Yazmacı kopt de bal weg. Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Reckenbeil is nu in balbezit. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil is nu in balbezit. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal zonder na te denken. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Campione L`viv FC 2:1

59e minuut.
Molitorys passt de bal zonder na te denken. Zamudio rent richting de bal. Zamudio passt de bal met de wreef. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel. Pufleanu bokst de bal weg.

64e minuut.
Al Rasibi verovert de bal door een tackle van achteren. Reckenbeil is nu in balbezit. Khmili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reckenbeil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rutkowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Campione L`viv FC 3:1

69e minuut.
Klungelig pakt Zamudio de bal. Zamudio met een sublieme pass. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Campione L`viv FC 4:1

74e minuut.
Molitorys heeft problemen om de bal te vangen. Molitorys passt de bal zonder na te denken. Rodríguez rent richting de bal. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Pufleanu bokst de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Yazmacı geeft de bal voor. Rodríguez kopt de bal weg. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Molitorys geeft een hoge lob. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez passt de bal met de wreef. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Al Rasibi geeft de bal voor. Inworp. Zamudio met een snelle inworp. Rodríguez controleert de bal met de borst. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 33%, Campione L`viv FC 67%.
United Division - Campione L`viv FC 4:1