Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Бомбезні Ламантини OBSILF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kozyr rent richting de bal. Kozyr met een sublieme pass. Shelaev rent richting de bal. Shelaev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grebenyuk de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Grebenyuk met een sublieme pass. Berezovchuk is nu in balbezit. Berezovchuk geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shymanskiy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Pylypchuk rent richting de bal. Kozyr met een sublieme pass. Daar is Pylypchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozyr schiet op doel. Berezovchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vashchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vashchuk passt de bal in één keer door. Wirt rent richting de bal. Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Khatskevych onderschept slim de pass. Khatskevych passt de bal met de wreef. Vashchuk rent richting de bal. Shelaev verovert de bal door een tackle van achteren. Shelaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sargan kopt de bal weg. Klungelig pakt Korshikov de bal. Korotetskyy is nu in balbezit. Korotetskyy schiet op doel. Kriulin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Бомбезні Ламантини - OBSILF 1:0

38e minuut.
Khatskevych rent richting de bal. Yurchak rent richting de bal. Khatskevych onderschept slim de pass. Korotetskyy onderschept slim de pass. Korotetskyy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zhukov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shymanskiy met de inworp. Kozyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozyr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бомбезні Ламантини 59%, OBSILF 41%.
Бомбезні Ламантини - OBSILF 1:0

59e minuut.
Pylypchuk rent richting de bal. Kozyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozyr passt de bal in één keer door. Shelaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Berezovchuk trapt de bal weg. Tomakh speelt de bal door. Korotetskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotetskyy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kharkovschenko rent richting de bal. Kharkovschenko passt de bal in één keer door. Grebenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozyr schiet op doel. Paal! Berezovchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Бомбезні Ламантини 63%, OBSILF 37%.
Бомбезні Ламантини - OBSILF 1:0