Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metalevi Tyhry Kendria
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Plotko met een sublieme pass. Simonenko is nu in balbezit. Deonas onderschept slim de pass. Dorokhov verovert de bal door een tackle van achteren. Dorokhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalevi Tyhry - Kendria 0:1

19e minuut.
Rudnyak probeert naar een medespeler te passen. Simonenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selin. Selin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Plotko controleert de bal met de borst. Vaida is nu in balbezit. Plotko rent richting de bal. Vaida verovert de bal door een tackle van achteren. Vaida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Selin geeft de bal voor. Inworp. Lisoviy met de inworp. Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Metalevi Tyhry - Kendria 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalevi Tyhry 59%, Kendria 41%.
Metalevi Tyhry - Kendria 0:2

60e minuut.
Lisoviy geeft een hoge lob. Kharchenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simonenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kharchenko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kharchenko kan niet meer verder spelen. Lapko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Onopko kopt de bal weg. Deonas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selin rent richting de bal. Dorokhov is nu in balbezit. Dorokhov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Matsyuk heeft problemen om de bal te vangen. Bilovus is nu in balbezit. Bilovus passt de bal in één keer door. Lisoviy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisoviy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metalevi Tyhry 57%, Kendria 43%.
Metalevi Tyhry - Kendria 0:2