Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maks Knyazhi Kachku
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Baranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomenyuk is nu in balbezit. Gomenyuk geeft de bal voor. Sukhomlinov rent richting de bal. Sukhomlinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Mykulyak de bal. Mykulyak passt de bal met de wreef. Baranov is nu in balbezit. Baranov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Donets rent richting de bal. Donets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Knyazhi Kachku 0:1

40e minuut.
Klungelig pakt Bondarev de bal. Bondarev geeft een hoge lob. Os`machko maakt een snoekduik en kopt de bal. Silyuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirilchik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maks - Knyazhi Kachku 1:1

42e minuut.
Mykulyak is nu in balbezit. Kulaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Silyuk de bal. Silyuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Knyazhi Kachku 2:1

43e minuut.
Bannikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yaxmanitskiy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maks 36%, Knyazhi Kachku 64%.
maks - Knyazhi Kachku 2:1

47e minuut.
Khacheridi geeft een lange en hoge pass. Bondarev heeft problemen om de bal te vangen. Bondarev passt de bal in één keer door. Silyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Oximets rent richting de bal. Sukhomlinov onderschept slim de pass. Sukhomlinov met een sublieme pass. Silyuk is nu in balbezit. Silyuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mykulyak geeft de bal voor. Bagirov is nu in balbezit. Baranov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagirov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bagirov kan niet meer verder spelen. Postranskiy komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Khacheridi rent richting de bal. Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khacheridi. Khacheridi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mykulyak rent richting de bal. Mykulyak passt de bal zonder na te denken. Oximets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarev verovert de bal door een tackle van achteren. Bondarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maks - Knyazhi Kachku 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maks 50%, Knyazhi Kachku 50%.
maks - Knyazhi Kachku 3:1