Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renegades United Campione L`viv FC
Attack Tactiek 3-4-3
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
weak Verdedigen average


4e minuut.
Cucu passt de bal in één keer door. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff schiet op doel. Minka probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:1

5e minuut.
Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek passt de bal zonder na te denken. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ... Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:2

10e minuut.
Fachludin met een sublieme pass. Klungelig pakt Dushkov de bal. Tomeo begaat een overtreding. Tomeo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kalinichenko met een harde bal richting middenveld. Fachludin kopt de bal weg. Gourcuff heeft problemen om de bal te vangen. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch schiet op doel. Kalinichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Koszek onderschept slim de pass. Koszek geeft de bal voor. Klungelig pakt Uljanitskiy de bal. Cucu rent richting de bal. Cucu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Fachludin rent richting de bal. Khmili rent richting de bal. Fachludin geeft de bal voor. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. Kalinichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Daar is Cucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucu geeft de bal voor. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:3

21e minuut.
Ludźmierski passt de bal zonder na te denken. Paździoch heeft problemen om de bal te vangen. Paździoch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gourcuff de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Kalinichenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Minka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:4

25e minuut.
Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff probeert naar een medespeler te passen. Paździoch rent richting de bal. Paździoch schiet op doel. Kalinichenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:5

28e minuut.
Shukhovtsev probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Ludźmierski met een snelle inworp. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Khmili met een sublieme pass. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Paździoch rent richting de bal. Minka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:6

40e minuut.
Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski passt de bal in één keer door. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff schiet op doel. Minka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:7

41e minuut.
Koszek passt de bal in één keer door. Tomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeo passt de bal zonder na te denken. Cucu rent richting de bal. Cucu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kalinichenko met een harde bal richting middenveld. Cucu geeft de bal voor. Daar is Shukhovtsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukhovtsev is nu in balbezit. Paździoch onderschept slim de pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renegades United 80%, Campione L`viv FC 20%.
Renegades United - Campione L`viv FC 0:7

48e minuut.
Tomeo probeert naar een medespeler te passen. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:8

57e minuut.
Khmili geeft een hoge lob. Minka heeft problemen om de bal te vangen. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:9

60e minuut.
Kon`kov rent richting de bal. Ludźmierski onderschept slim de pass. Ludźmierski probeert naar een medespeler te passen. Paździoch heeft problemen om de bal te vangen. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:10

62e minuut.
Koszek onderschept slim de pass. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski met een sublieme pass. Klungelig pakt Paździoch de bal. Paździoch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Andrienko komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fachludin kopt de bal weg. Koszek is nu in balbezit. Paździoch rent richting de bal. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hudzyk komt het veld opgelopen. Deresh komt het veld opgelopen. Andrienko trapt de bal weg van het doel. Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski passt de bal met de wreef. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:11

73e minuut.
Minka is nu in balbezit. Minka geeft de bal voor. Koszek speelt de bal door. Paździoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paździoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renegades United - Campione L`viv FC 0:12

76e minuut.
Minka kopt de bal weg. Cucu rent richting de bal. Cucu passt de bal in één keer door. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Andrienko trapt de bal weg. Cucu kopt de bal weg. Daar is Shukhovtsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski geeft de bal voor. Gourcuff controleert de bal met de borst. Paździoch rent richting de bal. Paździoch draait met de bal, schiet en ... Andrienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uljanitskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cucu speelt de bal door. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. Andrienko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Fachludin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fachludin geeft de bal voor. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Inworp. Al Rasibi met de inworp. Koszek probeert de bal met de borst te controleren. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Uljanitskiy trapt de bal weg. Cucu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gourcuff de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Andrienko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renegades United 82%, Campione L`viv FC 18%.
Renegades United - Campione L`viv FC 0:12