Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kendria OBSILF
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Kharkovschenko met een sublieme pass. Poljoviy met een sublieme pass. Shokh rent richting de bal. Rudnyak rent richting de bal. Rudnyak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendria - OBSILF 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Korshikov de bal. Simonenko verovert de bal door een tackle van achteren. Dorokhov is nu in balbezit. Simonenko is nu in balbezit. Simonenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Plotko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dvirnyk komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Khatskevych probeert naar een medespeler te passen. Shelaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvirnyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dvirnyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Shelaev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khatskevych komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bilovus speelt de bal door. Lisoviy rent richting de bal. Wirt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wirt krijgt een gele kaart. Lisoviy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisoviy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korshikov kopt de bal weg. Simonenko heeft problemen om de bal te vangen. Simonenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendria - OBSILF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendria 51%, OBSILF 49%.
Kendria - OBSILF 2:0

51e minuut.
Brovchenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shymanskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozyr geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Khatskevych probeert naar een medespeler te passen. Kozyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozyr probeert naar een medespeler te passen. Shelaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wirt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilovus met de inworp. Lisoviy rent richting de bal. Lisoviy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Khatskevych rent richting de bal. Dorokhov verovert de bal door een tackle van achteren. Dorokhov passt de bal in één keer door. Simonenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dorokhov passt de bal in één keer door. Simonenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khatskevych. Khatskevych krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendria 68%, OBSILF 32%.
Kendria - OBSILF 2:0