Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Division Renegades United
532 | 1w R #2 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 25.5
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil probeert naar een medespeler te passen. Tobilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobilko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Renegades United 1:0

6e minuut.
Yazmacı met een sublieme pass. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil passt de bal in één keer door. Tobilko is nu in balbezit. Tobilko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Radevich is nu in balbezit. Radevich passt de bal zonder na te denken. Molitorys speelt de bal door. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Molitorys met een sublieme pass. Klungelig pakt Tobilko de bal. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Zakharov probeert naar een medespeler te passen. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy geeft een hoge lob. Reckenbeil krijgt zijn hoofd ertegen. Kalinichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Molitorys passt de bal zonder na te denken. Yazmacı heeft problemen om de bal te vangen. Yazmacı geeft een lange en hoge pass. Reckenbeil springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kon`kov is nu in balbezit. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys geeft een hoge lob. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil schiet op doel. Kalinichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Reckenbeil rent richting de bal. Molitorys met een sublieme pass. Tobilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobilko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
MacCowan geeft een hoge lob. Raça met een sublieme pass. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 33%, Renegades United 67%.
United Division - Renegades United 1:0

52e minuut.
Molitorys passt de bal met de wreef. Daar is Tobilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shukhovtsev met een sublieme pass. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gataulin is nu in balbezit. Gataulin geeft een lange en hoge pass. Molitorys kopt de bal weg. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Kalinichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lobanovskiy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Molitorys kopt de bal weg. Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil schiet op doel. Kalinichenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Uljanitskiy is nu in balbezit. Reckenbeil verovert de bal door een tackle van achteren. Reckenbeil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tobilko de bal. Tobilko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Losev komt het veld opgelopen. Hudzyk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Molitorys passt de bal met de wreef. Minka bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil onderschept slim de pass. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Kalinichenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Renegades United 2:0

76e minuut.
MacCowan passt de bal met de wreef. Miśtal is nu in balbezit. Losev verovert de bal door een tackle van achteren. Losev schiet op doel. Markuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Radevich is nu in balbezit. Yazmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Yazmacı probeert naar een medespeler te passen. Tobilko is nu in balbezit. Tobilko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Yazmacı probeert naar een medespeler te passen. Molitorys speelt de bal door. Reckenbeil is nu in balbezit. Tobilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobilko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 34%, Renegades United 66%.
United Division - Renegades United 2:0