Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campione L`viv FC Polegio
3-4-3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 21.2
formidabel Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Fachludin speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. Koszek probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabkin speelt de bal door. Tomeo kopt de bal weg. Paździoch rent richting de bal. Paździoch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Al Rasibi probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek met een sublieme pass. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Polegio 1:0

8e minuut.
Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich speelt de bal door. Cucu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ludźmierski geeft de bal voor. Gourcuff is nu in balbezit. Paździoch is nu in balbezit. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karayanov de bal onder controle te krijgen. Paździoch rent richting de bal. Paździoch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ludźmierski met de inworp. Sobol` is nu in balbezit. Sobol` passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ludźmierski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karabkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Polegio 2:0

18e minuut.
Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski geeft een lange en hoge pass. Paździoch kopt de bal weg. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paździoch rent richting de bal. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ludźmierski de bal onder controle te krijgen. Karayanov rent richting de bal. Karayanov draait met de bal, schiet en ... Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Caddeo geeft een hoge lob. Ivanenko probeert de bal met de borst te controleren. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch draait met de bal, schiet en ... Karabkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Polegio 3:0

28e minuut.
Ludźmierski passt de bal met de wreef. Fachludin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paździoch de bal. Paździoch haalt uit met een fantastische trap. Karabkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Polegio 4:0

32e minuut.
Gourcuff rent richting de bal. Karas` bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch onderschept slim de pass. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karabkin speelt de bal door. Cucu probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ivanenko trapt de bal weg. Tomeo kopt de bal weg. Klungelig pakt Karas` de bal. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch haalt uit met een fantastische trap. Karabkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ludźmierski neemt de hoekschop. Gourcuff kopt de bal weg. Paździoch rent richting de bal. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Polegio 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 28%, Polegio 72%.
Campione L`viv FC - Polegio 5:0

47e minuut.
Klungelig pakt Ludźmierski de bal. Ludźmierski met een sublieme pass. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. Karabkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Polegio 6:0

49e minuut.
Ivanenko verovert de bal door een tackle van achteren. Cucu is nu in balbezit. Cucu geeft een lange en hoge pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Polegio 7:0

51e minuut.
Tomeo met een sublieme pass. Cucu heeft problemen om de bal te vangen. Cucu passt de bal in één keer door. Paździoch rent richting de bal. Paździoch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Andrienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khmili is nu in balbezit. Khmili geeft de bal voor. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski geeft de bal voor. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ludźmierski kopt de bal weg. Koszek is nu in balbezit. Koszek probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - Polegio 8:0

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cucu zal de hoekschop nemen. Sobol` kopt de bal weg. Ludźmierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ivanenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff met een sublieme pass. Paździoch rent richting de bal. Paździoch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ivanenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ludźmierski met een snelle inworp. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cucu met een sublieme pass. Klungelig pakt Paździoch de bal. Paździoch passt de bal zonder na te denken. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 22%, Polegio 78%.
Campione L`viv FC - Polegio 8:0