Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OBSILF Campione L`viv FC
Normal Tactiek 3-4-3
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 52.3
poor Schieten outstanding
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Fachludin passt de bal zonder na te denken. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff passt de bal zonder na te denken. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Paździoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khatskevych verovert de bal door een tackle van achteren. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Kriulin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:1

13e minuut.
Cucu passt de bal zonder na te denken. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński passt de bal in één keer door. Paździoch rent richting de bal. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:2

15e minuut.
Khmili geeft een hoge lob. Gourcuff kopt de bal weg. Klungelig pakt Korshikov de bal. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Kriulin trapt de bal weg van het doel. Tomeo kopt de bal weg. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wędzyński passt de bal in één keer door. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yaroschuk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:3

19e minuut.
Gourcuff is nu in balbezit. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu passt de bal zonder na te denken. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:4

20e minuut.
Wędzyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koszek komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff geeft een lange en hoge pass. Paździoch heeft problemen om de bal te vangen. Paździoch schiet op doel. Kriulin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:5

25e minuut.
Poljoviy rent richting de bal. Cucu verovert de bal door een tackle van achteren. Cucu met een sublieme pass. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Khatskevych rent richting de bal. Cucu verovert de bal door een tackle van achteren. Cucu speelt de bal door. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:6

34e minuut.
Ludźmierski speelt de bal door. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. Paździoch draait met de bal, schiet en ... Kriulin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Tomeo speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. Kharkovschenko is nu in balbezit. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:7

37e minuut.
Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Kriulin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:8

38e minuut.
Khatskevych heeft problemen om de bal te vangen. Kharkovschenko probeert naar een medespeler te passen. Yaroschuk probeert naar een medespeler te passen. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:9

40e minuut.
Inworp. Cucu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khatskevych is nu in balbezit. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Kriulin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:10

41e minuut.
Koszek probeert naar een medespeler te passen. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski geeft een hoge lob. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fachludin kopt de bal weg. Khatskevych heeft problemen om de bal te vangen. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch draait met de bal, schiet en ... Kriulin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:11

45e minuut.
Yaroschuk is nu in balbezit. Yaroschuk passt de bal met de wreef. Wirt rent richting de bal. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OBSILF 82%, Campione L`viv FC 18%.
OBSILF - Campione L`viv FC 0:11

54e minuut.
Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff passt de bal in één keer door. Wirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek onderschept slim de pass. Ludźmierski geeft een lange en hoge pass. Kriulin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paździoch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:12

58e minuut.
Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff passt de bal in één keer door. Paździoch rent richting de bal. Paździoch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:13

60e minuut.
Wirt met een snelle inworp. Kharkovschenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszek. Koszek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kharkovschenko probeert naar een medespeler te passen. Shokh is nu in balbezit. Cucu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cucu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Shymanskiy passt de bal met de wreef. Tomeo is nu in balbezit. Tomeo passt de bal in één keer door. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeo met een sublieme pass. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yaroschuk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:14

74e minuut.
Caddeo onderschept slim de pass. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu probeert naar een medespeler te passen. Paździoch rent richting de bal. Paździoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:15

77e minuut.
Fachludin passt de bal met de wreef. Tomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeo passt de bal zonder na te denken. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu passt de bal zonder na te denken. Paździoch rent richting de bal. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Koszek passt de bal met de wreef. Yaroschuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:16

82e minuut.
Khatskevych is nu in balbezit. Gourcuff verovert de bal door een tackle van achteren. Gourcuff passt de bal met de wreef. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Korshikov met een sublieme pass. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski passt de bal in één keer door. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OBSILF - Campione L`viv FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OBSILF 70%, Campione L`viv FC 30%.
OBSILF - Campione L`viv FC 0:17