Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renegades United Knyazhi Kachku
Defend Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dushkov verovert de bal door een tackle van achteren. Dushkov speelt de bal door. Udovenko rent richting de bal. Kotenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kotenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Martyuk speelt de bal door. Gataulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets onderschept slim de pass. Baranov rent richting de bal. Baranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zakharov geeft de bal voor. Pisniy rent richting de bal. Kon`kov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kon`kov krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mykulyak kopt de bal weg. Baranov rent richting de bal. Dushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranov onderschept slim de pass. Baranov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Poljoviy passt de bal zonder na te denken. Dobrovolski rent richting de bal. Dobrovolski passt de bal met de wreef. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kotenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deresh komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Dobrovolski rent richting de bal. Poljoviy is nu in balbezit. Poljoviy probeert naar een medespeler te passen. Baranov rent richting de bal. Baranov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kon`kov rent richting de bal. Kon`kov passt de bal zonder na te denken. Udovenko rent richting de bal. Deresh is nu in balbezit. Deresh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renegades United 51%, Knyazhi Kachku 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Renegades United - Knyazhi Kachku 0:0

52e minuut.
Inworp. Poljoviy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kon`kov rent richting de bal. Kon`kov haalt uit met een fantastische trap. Bannikov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vakarchuk is nu in balbezit. Poljoviy onderschept slim de pass. Bannikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bannikov krijgt een gele kaart. Poljoviy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poljoviy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Udovenko controleert de bal met de borst. Deresh rent richting de bal. Deresh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vakarchuk geeft een lange en hoge pass. Minka probeert de bal aan de voet te houden. Dushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Shukhovtsev trapt de bal weg. Deresh kopt de bal weg. Dushkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Losev komt het veld opgelopen. Hudzyk komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vakarchuk geeft een hoge lob. Martyuk controleert de bal met de borst. Radevich met een sublieme pass. Baranov heeft problemen om de bal te vangen. Baranov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renegades United 53%, Knyazhi Kachku 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Renegades United - Knyazhi Kachku 0:0