Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polegio maks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Daar is Kotelyukh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagirov is nu in balbezit. Kotelyukh verovert de bal door een tackle van achteren. Kotelyukh geeft een lange en hoge pass. Karayanov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gomenyuk passt de bal in één keer door. Sukhomlinov rent richting de bal. Belkevich begaat een overtreding. Belkevich krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Sobol` onderschept slim de pass. Kulaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sobol` zijn tegenspeler op de grond. Kulaev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kulaev kan niet meer verder spelen. Postranskiy komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bagirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` onderschept slim de pass. Andrienko met een sublieme pass. Karayanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - maks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polegio 52%, maks 48%.
Polegio - maks 1:0

60e minuut.
Bagirov passt de bal met de wreef. Bondarev is nu in balbezit. Silyuk is nu in balbezit. Bondarev rent richting de bal. Bondarev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polegio - maks 1:1

71e minuut.
Roztorgurev met de inworp. Kotelyukh rent richting de bal. Kotelyukh geeft een hoge lob. Chizhevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhevski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Polegio - maks 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polegio 54%, maks 46%.
Polegio - maks 2:1