Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Division OBSILF
532 | 1w R #2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 21
formidable Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yaroschuk trapt de bal weg van het doel. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 1:0

5e minuut.
Wirt kan de bal niet met de borst controleren. Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski met een sublieme pass. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil rent richting de bal. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 2:0

8e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys geeft een hoge lob. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Kriulin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 3:0

9e minuut.
Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. Kriulin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 4:0

10e minuut.
Yaroschuk speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez passt de bal in één keer door. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 5:0

12e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Reckenbeil is nu in balbezit. Rodríguez rent richting de bal. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Daar is Reckenbeil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 6:0

20e minuut.
Khatskevych rent richting de bal. Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Reckenbeil probeert de bal aan de voet te houden. Korshikov is nu in balbezit. Met opzet legt Rutkowski zijn tegenspeler op de grond. Korshikov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Yaroschuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Kriulin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rutkowski met de inworp. Klungelig pakt Antonsson de bal. Antonsson passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 7:0

24e minuut.
Kharkovschenko onderschept slim de pass. Kharkovschenko speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 8:0

25e minuut.
Yazmacı onderschept slim de pass. Yazmacı speelt de bal door. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reckenbeil de bal. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 9:0

32e minuut.
Daar is Antonsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonsson geeft een lange en hoge pass. Rutkowski kopt de bal weg. Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Kriulin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wirt met de inworp. Kharkovschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski onderschept slim de pass. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez schiet op doel. De bal raakt de paal. Yaroschuk heeft problemen om de bal te vangen. Kriulin bokst de bal weg. Kriulin met een sublieme pass. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Raça passt de bal zonder na te denken. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Raça met een sublieme pass. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil passt de bal met de wreef. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Reckenbeil de bal. Yaroschuk is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Kriulin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Antonsson rent richting de bal. Antonsson probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil is nu in balbezit. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 10:0

44e minuut.
Molitorys verovert de bal door een tackle van achteren. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Reckenbeil kopt de bal weg. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 19%, OBSILF 81%.
United Division - OBSILF 10:0

48e minuut.
Antonsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Khatskevych bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Antonsson is nu in balbezit. Antonsson passt de bal zonder na te denken. Molitorys rent richting de bal. Molitorys geeft de bal voor. Daar is Korshikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rutkowski is nu in balbezit. Rutkowski probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil is nu in balbezit. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Kriulin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Poljoviy de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez passt de bal in één keer door. Kharkovschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil verovert de bal door een tackle van achteren. Reckenbeil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rutkowski passt de bal met de wreef. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 11:0

55e minuut.
Reckenbeil passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 12:0

59e minuut.
Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil passt de bal in één keer door. Molitorys heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Thám probeert naar een medespeler te passen. Mustafazadə rent richting de bal. Mustafazadə geeft een hoge lob. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rutkowski kopt de bal weg. Wirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil onderschept slim de pass. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 13:0

74e minuut.
Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil rent richting de bal. Rodríguez rent richting de bal. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rutkowski met een sublieme pass. Rodríguez rent richting de bal. Antonsson is nu in balbezit. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Molitorys onderschept slim de pass. Molitorys speelt de bal door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 14:0

79e minuut.
Mustafazadə probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Antonsson draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kozyr de bal. Antonsson rent richting de bal. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. Kriulin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kharkovschenko rent richting de bal. Kharkovschenko geeft de bal voor. Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 15:0

87e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez geeft een hoge lob. Antonsson rent richting de bal. Antonsson draait met de bal, schiet en ... Kriulin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kriulin trapt de bal weg. Raça kopt de bal weg. Daar is Yaroschuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - OBSILF 16:0

90e minuut.
Thám geeft een hoge lob. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 15%, OBSILF 85%.
United Division - OBSILF 16:0